Logo no.sciencebiweekly.com

Hjerteoppvarmende dokumentarskudd lyser på lymfekreft

Innholdsfortegnelse:

Hjerteoppvarmende dokumentarskudd lyser på lymfekreft
Hjerteoppvarmende dokumentarskudd lyser på lymfekreft

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hjerteoppvarmende dokumentarskudd lyser på lymfekreft

Video: Hjerteoppvarmende dokumentarskudd lyser på lymfekreft
Video: 12 Moments You Wouldn’t Believe If Not Filmed 2024, April
Anonim

Når en hund er diagnostisert med lymfom, gir mange mennesker opp håp. Men "Min venn: Endring av reisen" gir håp for utvinning til ødelagte kjæledyr foreldre.

Ingenting slår frykt i hjertet av et kjæledyr foreldre mer enn å lære sin lille fyr har kreft. Jeg har vært der. Jeg har hørt disse fryktede ordene og mottatt det milde rådet at selv med dyre operasjoner ville sykdommen uunngåelig komme tilbake. Selvfølgelig kjempet jeg på vegne av kjæledyret mitt og håpet på samme måte som jeg gjør når jeg kjøper en lotteri-billett - med kunnskap om at oddsen ikke er til min fordel, men jeg kan alltid drømme.

Sannheten er at som så mange av de menneskelige kreftformene, gjøres fremskritt hver dag, og når det gjelder den vanligste formen for canine kreft, lymfom, er det faktisk grunn til at kjæledyr foreldre har håp.

Relatert: Hva du trenger å vite om lymfom hos hunder

Dette håp, samt høyder og nedturer i kampen for å overleve, er fanget i den banebrytende dokumentaren, "Min venn: Endre reisen." På grunn av å bli utgitt på YouTube 1. november følger filmen tre inspirerende hunder som kjempet og i noen tilfeller vant krigen mot lymfom. Deres historier blir fortalt gjennom sine kjæledyr foreldre, veterinær onkologer og canine omsorg fagfolk og mens emnet kan betraktes som hjertebrudd, er meldingen sikkert optimistisk.

For eksempel visste du at denne form for kreft er svært responsiv mot terapi, men bare tre prosent av eiere går videre med behandling? Kostnadene kan være en faktor, men jeg mistenker at vi som omsorgspersoner også er kjent med "livskvalitet" og kan føle at vi ikke ønsker å sette våre overordnede gjennom grusomme økter av kjemoterapi. De fleste kjæledyr foreldre kan ikke innse at statistisk 75-80 prosent av hundene som blir behandlet med chemo, har ingen bivirkninger opplevd av deres menneskelige kolleger. Og absolutt ingen av angsten som kommer med å håndtere en potensielt terminal sykdom.

Relatert: Revolusjonerende ny blodprøve hjelper diagnostisere hestekreft

Executive produsert av Terry Simons, tidligere Animal Planet-kommentator og forfatter av "Ralphs første skoledag", en interaktiv hundetreningsbok for barn, bekrefter dokumentarens mål er å øke bevisstheten om sykdommen som diagnostiseres i anslagsvis 300.000 hunder hvert år i USA alene. En årsak nær sitt hjerte, etablerte Simons CLEAR (Canine Lymphoma Education Awareness and Research), et 501 (c) (3) hundekreftfundament i 2012, etter å ha opplevd sykdommen førstehånden med sin hjerte og sjel hund, Reveille.

Min venn: Endring av reisen leverer på sitt løfte om å gi verdifull informasjon om onkologi, behandlingsmuligheter, ernæring, helhetlige tilnærminger, forebygging og bemerkelsesverdige fremskritt i kampen mot sykdommen. Simons 'take-away-melding til alle kjæledyrsforeldrene som står overfor denne sykdommen, er enkel: hunde lymfom trenger ikke å være dødsdom!

Hvis du vil hjelpe CLEAR, er du invitert til den tredje årlige Viva Dog Vegas fundraiser den 7. november 2015 i Glendale, CA. Din $ 75 billett inkluderer $ 25 i gambling chips, vegetarisk hor 'doeuvres, live musikalsk underholdning og et strollende magisk show. For mer informasjon eller å kjøpe billetter, besøk clearcaninecancer.com.

Og ikke glem å se traileren til Min venn: Endre reisen. Vi har lagt inn videoen nedenfor.

Min venn: Endre reisevognen 1 fra min venn: Endre reisen på Vimeo.

Anbefalt: