Logo no.sciencebiweekly.com

KoolDog Indoor Dog House Perfekt For Condo Living

Innholdsfortegnelse:

KoolDog Indoor Dog House Perfekt For Condo Living
KoolDog Indoor Dog House Perfekt For Condo Living

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: KoolDog Indoor Dog House Perfekt For Condo Living

Video: KoolDog Indoor Dog House Perfekt For Condo Living
Video: Изучение Каркросса, Юкон, включая катание на собачьих упряжках в Канаде 2024, April
Anonim

Et innendørs hundehus som er en del av innredningen din

Moderne livsstil har gått til hundene … vel, de uberkule, stilige som er. Designet for å blande inn i hjemmet ditt, er KoolDog ikke bakgården din, DIY innendørs hund hus.

En komfortabel innendørs hund hus For kjæledyret ditt, har KoolDog et patentanmeldt design som lar deg matche huset til dine indre omgivelser. Du kan velge forskjellige fargevalg ved å velge forskjellige trefinisher for ansiktsdeksel og en koordinerende glidelås for puten.

Relatert: The Puphaus sikrer at hundens graver er bedre enn deg

"Ideen bak Kooldogs hus er at jeg som husdyr elsker ikke kunne finne noe hundhus som er moderne og kan passe inn i hjemmet mitt," sa Ki Park, en av hjernene bak KoolDog.

"Ideen bak Kooldogs hus er at jeg som husdyr elsker ikke kunne finne noe hundhus som er moderne og kan passe inn i hjemmet mitt," sa Ki Park, en av hjernene bak KoolDog. "Jeg elsker minimalistisk tilnærming i å dekorere hjemmet mitt, jeg tror virkelig at mindre er mer og å ha et perfekt møbel er bedre enn å fylle rommet med ting.

Relatert: Bygg en hundes hus er et snap takket være magnetiserte Bad Marlons stilige boder

"Som et resultat har jeg designet et hundhus som er moderne og kan tilpasses for forskjellige hjemmedekorasjoner. I disse dager er folk mer bevisst på omgivelsene og forsiktig med å velge møbler for deres hjem. Som alle andre produkter er det ting vi kjøper fordi vi trenger det eller fordi vi elsker det. Kooldog hus faller inn i vi elsker det først, men for folk som ønsker å dekorere deres hjem med fine møbler, er det defiantly et element som de trenger det sikkert. Ingen liker å ha en stygg plastkasse ved siden av ekspansiv sofa når folk kommer over for besøk."

Og du trenger ikke å bekymre deg for å holde den ren - KoolDogs hoveddel kan tørkes av med en fuktig klut, mens puten dekker av, slik at du kan kaste den i vaskemaskinen. Du kan montere dette innendørs hunden huset selv, men det tar bare omtrent fem minutter, og du trenger ikke noen verktøy.

The KoolDog innendørs hund hus kommer i små og store. Du kan bestille online på Building a Dog House er et snap takket være Magnetized Bad Marlons stilige abodes.

Anbefalt: