Logo no.sciencebiweekly.com

Er Dog Walker Watch å holde øye med ditt nabolag?

Innholdsfortegnelse:

Er Dog Walker Watch å holde øye med ditt nabolag?
Er Dog Walker Watch å holde øye med ditt nabolag?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Er Dog Walker Watch å holde øye med ditt nabolag?

Video: Er Dog Walker Watch å holde øye med ditt nabolag?
Video: Increasing Pet Adoptions - Full Video - conference recording 2024, April
Anonim

Bilder av: Rohappy / Bigstock

Det er Neighborhood Watch 2.0: Dog Edition! Se hvorfor flere lokalsamfunn er registrert for Dog Walker Watch og hvordan du kan bli involvert.

Fellesskapets klokkeskilt i nabolag gjør oss trygge, og det er alltid flott å vite at et fellesskap er dedikert til å holde medlemmene trygge. Ingen vet dette bedre enn National Association of Town Watch, en gruppe dedikert til å sette opp nabolagsprogrammer over hele landet.

Hvorfor hundevandrere?

Hvem vet et samfunn bedre enn de som tilbringer sine dager, går gjennom gatene sine? Hundevandrere er ofte ute til fots, noe som gjør dem fantastiske eiendeler som øynene og ørene til områdene de bor i. Mens du er på farten, kan du beundre naboens nye hage eller snakke med medlemmer av deres samfunn. En tur er en fin måte å finne ut om hendelsene i et område. For mange går en hund en daglig forekomst som skjer uten mye tanke; Fido morgen ritual kan imidlertid være den neste store tingen er nabolaget sikkerhet.

Turgåing finner sted hele tiden på dagen, noe som betyr at det er kontinuerlig synlighet for mindre områder som kanskje ikke er beskyttet av sikkerhetskameraer eller vanlige patruljer. Disse boligområdene er der det oppstår mange pauseinnsatser som kan gå ubemerket. Selv om noen ganger eiere av eiere kan bli distrahert av telefoner og musikk, med riktig bevisstrening og et godt øye, kan de bli en ny grense for samfunnsvern.

Dog Walker Watch Mål

National Association of Town Watch har laget Dog Walker Watch-programmet for å lære hundvandrere hvordan man skal være samfunnsobservatører og hvordan man rapporterer mistenkelig oppførsel eller aktivitet til lokal rettshåndhevelse. Dette inkluderer å se etter åpne dører, gjerder eller mistenkelige kjøretøy som ikke er typiske for området. Hundevandere er perfekte for denne oppgaven, da små forskjeller, som et åpent vindu, er vanskelig å få øye på for noen som er ny på området.

Politiet vil også gjøre fellesskapsmedlemmene mer komfortable og snakke om nabolagshendelser for å gjøre rapporteringsprosessen enkel og vennlig. Opplæringen utføres av medlemmer av rettshåndhevelsen selv for å være effektiv samtidig som det oppfordres til et forhold mellom samfunnet og deres advokater. Øktene er vanligvis en time lang, og gir nyttig sikkerhet til trening for de involverte.

Dette initiativet ble satt opp for folk som elsker sine lokalsamfunn og ønsker å beskytte dem ved å holde beboerne trygge. Det er en fantastisk følelse å gi tilbake, og hvem elsker ikke å bidra til et sikkert og godt miljø for sine venner og kjære? Med 75 millioner hundevandlere i USA, er det stort potensial for at programmet skal spre seg over hele landet og skape sikrere rom for alle borgere. Om lag 1000 lokalsamfunn fra hele landet har registrert deg allerede, gjør din neste!

Slik logger du på fellesskapet ditt for programmet

La din lokale politidepartement få vite om programmet og ta kontakt med NATW om å gi treningskiver.

Registrer deg som medlem av The National Association of Town Watch og finne ut om hvordan du etablerer Dog Walker Watch trening i samfunnet ditt!

Anbefalt: