Logo no.sciencebiweekly.com

Øya Full av Stray Dogs Is Puppy Paradise [Video]

Innholdsfortegnelse:

Øya Full av Stray Dogs Is Puppy Paradise [Video]
Øya Full av Stray Dogs Is Puppy Paradise [Video]

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Øya Full av Stray Dogs Is Puppy Paradise [Video]

Video: Øya Full av Stray Dogs Is Puppy Paradise [Video]
Video: Nickelback - How You Remind Me [OFFICIAL VIDEO] 2024, April
Anonim

Bilder av: Potcake Place

Vi har funnet det perfekte feriestedet - fullt av sol og moro og PUPPIES! Ja, det er virkelig en øy som er full av svarte valper på jakt etter kjærlighet på alle de riktige stedene - paradis!

Så nå og da kommer noe til å rulle gjennom mitt Facebook-feed, og det blir ganske klart det kan ikke være ekte. Og så er det de tingene som er så fantastiske, du kan ikke tro at de ville være ekte, men hvis de var, ville de være kjempebra!

Relatert: Stray Dog finner nytt hjem og ny karriere i nytt land

Det var det som skjedde da vi så denne videoen på Turks og Caicosøyene … spesielt av de mange små potetdukkene (strays) på øya som trenger mye kjærlighet og oppmerksomhet.

Puppy Island

Denne karibiske øya er full av adoptive valper: thrl.st/2toYrOG

Skrevet av Thrillist på søndag, 16. juli, 2017

De frivillige Potcake Place er alle ubetalte, og tar vare på de hundrevis av hjemløse hunder i deres eget hjem, da det ikke er dyrs ly. Potcake Place ble grunnlagt for å hjelpe de svakeste og mest skjøre, og Potcake Place-grunnleggeren Jane Parker-Rauw sier at lokalbefolkningen og turister hjelper sosialisere valpene for å gjøre dem klar for deres evige hjem.

Alle valper er vaksinert og klar til å "blande" med de besøkende, og Potcake Place gir alt du trenger for en en-mot-en valptid - du bare tar med deg all lovin '. (De har ikke noe imot om du tar med noen donasjonspenger, heller!)

Beslektet: Istanbul snøstormene bringer ut det beste som borgere omsorg for stray dyr

Den beste delen? Hvis du blir forelsket i en (eller syv, ingen dommer) av valpene? De hjelper deg med å få den søte tingen på flyet og tilbake med deg. Når du er klar, kan de søte valpene reise som håndbagasje på flyreiser ut av Providenciales.

De fleste dagene liker jeg valper langt mer enn jeg liker omtrent alt annet, så denne øya ville være min undergang.

Eller … det beste.stedet!

[Kilde: Thrillist]

Anbefalt: