Logo no.sciencebiweekly.com

Costa Rica Puppy Paradise gir hjemløse hunder nye liv

Innholdsfortegnelse:

Costa Rica Puppy Paradise gir hjemløse hunder nye liv
Costa Rica Puppy Paradise gir hjemløse hunder nye liv

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Costa Rica Puppy Paradise gir hjemløse hunder nye liv

Video: Costa Rica Puppy Paradise gir hjemløse hunder nye liv
Video: UNITED 328 Engine Failure! WHAT CHECKLISTS did the pilots use? Explained by CAPTAIN JOE 2024, April
Anonim

Bilder av: Territorio d Zaguates

En Costa Rica kvinne og hennes ektemann tillater over 800 forsvunnet hunder å ringe hjemmefra, og det er et paradis for hundene.

Hvor mange av oss har sagt, "Jeg skulle ønske jeg kunne ha en stor gård med mye land for å ta med alle de strays jeg kunne for alltid?" (Det kan ikke bare være meg!)

Costa Rica Lya Battle og hennes ektemann Alvaro Saume har i det vesentlige gjort nettopp det, fra begynnelsen av adopteringen av noen få hunder i 2006. De innførte et par hunder i utgangspunktet, og da Lya begynte å se flere og flere kjedelige og sultne hunder som roaming rundt Costa Rica, bestemte hun og hennes ektemann at de ville være de som skulle ta dem inn og gi dem et hjem.

Relaterte: Helligdom Helligdom er som himmelen på jorden, for hunder og mennesker

Det tok ikke paret lenge før over hundre hundene kalte dem mor og pappa, og paret visste at de trengte mer plass. Lys bestefar hadde forlatt henne en gård på 375 hektar, og paret tok sjansen til å skape Territorio de Zaguates (The Land of Mutts and Strays). Det er et paradis for hunder som en gang var sultne og hjemløse; hektar og hektar land for dem å utforske og ringe sine egne for resten av livet.

Lya sier at noen av hundene er syke og sannsynligvis ikke igjen med mye tid på jorden. Hun og hennes ektemann vil sørge for at deres siste dager på jorden forlater dem med noe slags minne for å holde dem når det er på tide for dem å krysse Rainbow Bridge. De arbeider for å enten få hundene deres til å forutse familier, eller å adoptere dem i sin pakke, som nå er over 800 hunder og teller.

Relatert: Indian Businessman åpner sitt hjem for 700 hjemløse hunder

Paret driver sitt valpparadis med hjelp av mange frivillige og donasjoner, og sier at de vil fortsette å gjøre det så lenge de kan og så lenge hunder trenger hjelp. Hvis du vil donere for å hjelpe disse to heroiske hundenfortalerne, kan du besøke deres nettsted og velge hvordan du kan hjelpe.

Anbefalt: