Logo no.sciencebiweekly.com

Bli med David Arquette på Haute Dog LA's Howl-o-Ween Spooktacular

Innholdsfortegnelse:

Bli med David Arquette på Haute Dog LA's Howl-o-Ween Spooktacular
Bli med David Arquette på Haute Dog LA's Howl-o-Ween Spooktacular

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Bli med David Arquette på Haute Dog LA's Howl-o-Ween Spooktacular

Video: Bli med David Arquette på Haute Dog LA's Howl-o-Ween Spooktacular
Video: Strangest Wilderness Disappearances EVER! 2024, April
Anonim

Bilder av: Canine Companions

Hvis du er i LA, kle opp hunden din for en god sak. Bli med David og Christina Arquette den 1. oktober på Haute Dog LA Howl-o-Ween Spooktacular.

Skuespilleren David Arquette og hans kone Christina er goo-goo for hunder. Bli med i paret, sammen med deres redde Basset Hounds, Luna, Dallas og Simone, for å feire Halloween-sesongen i Oceanside, California i oktober, da de går på rullebanen i morsomme kostymer på Haute Dog Howl-o-Ween Spooktacular.

I slekt: Oscar-inspirert hundemote Show Asks "Tispe, hvor ser du ut Stjele?"

Den sjette årlige doggie fashion showet vil bli avholdt på Skirball Cultural Center og sponset av Canine Companions for Independence. Canine Companions for Independence er et nonprofit som arbeider for å berike livene til funksjonshemmede. De gir assistansehunder og støtte uten kostnad for de som mottar en servicehund.

Mennesker og deres valper vil swagger ned gangveien i kostymer og couture, og kjendis frisør Corey Powell av Benjamin Salone vil behandle pooches til en fluff-up før de treffer catwalken. Haute Dogs vil få godbiter og smaksatt vann, og inntektene vil være til nytte for Canine Companions.

Canine Companion assistanse hunder og deres mennesker vil være høydepunktet av showet, som også vil ha en cocktail time og lette hors d'oeuvres, samt en stille auksjon og shopping muligheter. Animal Communicator Candi Cane Cooper vil være der, med aktiviteter for både menn og unger, og Arquettes vil dele sin "Day of the Dead" samling for å utfylle Halloween-innredningen fra Fred Iberri fra Tony Duquette.

Beslektet: Pluss-størrelse Fashions For Large Breed Dogs

Pups som ønsker å modellere vil betale $ 125, mens generell oppmøte er $ 95 en billett, alle fordeler assisting hunder gitt gratis til folk som trenger dem. Hundene tillater barn og voksne å leve hverdagen og hjelpe dem med praktiske oppgaver som å åpne og lukke dører og hente gjenstander for deres menneske. For ikke å nevne, gir hundene kjærlighet og følelsesmessig støtte som ikke kan måles.

Hvis du er i området og vil lære mer, kan du besøke nettstedet deres og sjekke det ut.

Anbefalt: