Logo no.sciencebiweekly.com

Måltider på hjul tilbyr "AniMeals" service for eldre og funksjonshemmede

Innholdsfortegnelse:

Måltider på hjul tilbyr "AniMeals" service for eldre og funksjonshemmede
Måltider på hjul tilbyr "AniMeals" service for eldre og funksjonshemmede

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Måltider på hjul tilbyr "AniMeals" service for eldre og funksjonshemmede

Video: Måltider på hjul tilbyr
Video: Young Wife Cheated On Her Old Husband With His Worker |Movie Recap 2024, April
Anonim

Bilder av: Melpomene / Bigstock.com

Takket være AniMeals, trenger de som ikke har behov for å gjøre den hjertelige beslutningen om å gi opp sitt kjære kjæledyr på grunn av kostnaden. Nå serverer Meals on Wheels kjæledyrmat og forsyninger!

Vi har alle hørt uttrykket "Love me, Love My Dog." Takket være noen intuitive, utenom-boks tenkere hos respekterte tjenesteleverandører, Meals on Wheels, er hundekammerater til eldre i hele Nord-Amerika, føler den kjærligheten!

Relatert: Daffy's Pet Soup Kjøkken Hjelper Dyr I Behov

Mens Meals on Wheels har levert klare måltider til hjemmebaserte eldre i mer enn 60 år, var deres AniMeals-program et nyere tillegg, etablert i 2006 for å hjelpe kundene med at deres beste venner også får riktig næring. Men det er fortsatt ikke så godt kjent med et program, og vi hjelper deg gjerne med å få ordet ut!

For mange eldre representerer deres kjæledyr ikke bare komfort og følgesvenn, men den eneste familien de har. Og hvis du er som meg, spiser kjæledyret mitt før jeg gjør det. Dette var den samme følelsen frivillige merket på deres hjem leveranser. Seniorer ble ofre deler av sitt eget måltid for å sikre at kjæledyret var matet.

Relatert: Fil dette under ideer vi elsker: Pet Food Bank åpner i Toronto

Jeg sier kudos til enhver organisasjon som gjenkjenner et behov og faktisk virker på det! Meals on Wheels tok utfordringen for å sikre at både tobenede og firebente beboere ble matet og leverer nå et sunt måltid for senioren og en zip-låsepose med hundkibble for Rover. Denne enkle, tilfeldige akten om godhet kan stave forskjellen mellom en eldre som er i stand til å beholde og ta vare på kjæledyret eller at de blir tvunget til å forlate ham på grunn av mobilitetsproblemer. Det er en vinn-vinn-situasjon: seniorer og funksjonshemmede er i stand til å beholde sin beste venn, og kjæledyr forblir ute av overfylte lyskilder.

Tjenesten er gratis for dagens hjemleverandører og inkluderer mat til hunder, katter, fugler og fisk. Dyrefôr er pakket inn i zip-poser og leveres av frivillige samtidig med den regelmessige planlagte måltidet.

Takket være donasjoner kan omsorgsprodukter som loppekraver, pleiemateriell, hundelisenser og matskåler også leveres når det er tilgjengelig. Hvis du vil vite mer om hvordan du kan donere, delta eller frivillig, kan du besøke nettstedet Meals on Wheels for et program i nærheten av deg.

Anbefalt: