Logo no.sciencebiweekly.com

National Cherry Blossom Festival ønsker velkommen fire-legged borgere

Innholdsfortegnelse:

National Cherry Blossom Festival ønsker velkommen fire-legged borgere
National Cherry Blossom Festival ønsker velkommen fire-legged borgere

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: National Cherry Blossom Festival ønsker velkommen fire-legged borgere

Video: National Cherry Blossom Festival ønsker velkommen fire-legged borgere
Video: Поразительное заброшенное поместье солдата Второй мировой войны - Капсула времени военного времени 2024, April
Anonim

I år vil Washington DCs pooches være i stand til å bli med i "nasjonens største vårfest" og nyte noen pawesome perks mens de er på den.

Det har vært flere tiår siden den første National Cherry Blossom-festivalen fant sted, men byens blomsterspirerte tradisjon fortsetter å være sterk: Washingtons beboere samles hvert år for å beundre de duftende og romantiske kirsebærblomstrene som kunngjør vårenes begynnelse. Denne sesongen samarbeider Mars Petcare med arrangørene for å sikre at de firbente følgesvennene til de besøkende også vil ha en flott tid.

Hunder som deltar på arrangementene gjennom festivalen, vil føle seg mer enn velkommen, ettersom alt de måtte trenge vil bli dekket. I tillegg til flere vannstasjoner for tørstige valper og skyggeplasser hvor de kan ta dekk fra solen, vil byens pooches bli behandlet av arrangørene. I tillegg vil kjæledyrsforeldre få avfallsposer på festivalen, for å sikre at de skal scoop deres pooch's poop (ville ikke ha noe stinkhet å ødelegge den vakre duften av kirsebærblomstrer), samt noen gode tips og råd om ansvarlig kjæledyrforeldre. Med andre ord, National Cherry Blossom-festivalen er fullt kjæledyrsklar i år!

Støtten til de furrige besøkende er en del av Mars Petcares initiativ, kalt Better Cities for Pets. Dette programmet fortaler for våre firbente følgesvenner, slik at de føler seg velkomne og elsket på noe sted i byen de bor i. Folket bak bevegelsen samarbeider med bedrifter, non-profit og regjeringen for å skape flere kjæledyrvennlige rom og øke bevisstheten om dyrevelferd. Dette inkluderer forbedrede dyrehjem, utdanning på ansvarlig eierskap, økende parkeringsplass for kjæledyr, og oppmuntrer til mer virksomhet å bli kjæledyrvennlig. Å gjøre National Cherry Blossom-festivalen pet-ready er bare det siste av initiativets mange bestrebelser!

Hver vår, dette blomsterdrevne arrangementet, ser over en million besøkende. Hvis du er i Washington DC-området i mars til april, sørg for å ta din venns beste venn med deg for litt paw-tastic moro!

Anbefalt: