Logo no.sciencebiweekly.com

Ny hundens fjernkontroll gir din Pooch Control av TVen

Innholdsfortegnelse:

Ny hundens fjernkontroll gir din Pooch Control av TVen
Ny hundens fjernkontroll gir din Pooch Control av TVen

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ny hundens fjernkontroll gir din Pooch Control av TVen

Video: Ny hundens fjernkontroll gir din Pooch Control av TVen
Video: 3000+ Common English Words with Pronunciation 2024, April
Anonim

Hva mer vil hunden din gjøre hele dagen mens du er borte på jobb? Kanalsurfing har aldri vært enklere for hunden din!

Hvor ofte har du kjempet over fjernkontrollen med familien din? Det ser alltid ut til å være et viktig sportsspill på samme tid som en ny episode av favorittprogrammet ditt. Dette kan være en stor kilde til familiespenning. Det kan imidlertid være en ny rival for fjernkontrollen i stuen din: hunden din! Det er ingen hemmelighet at mange amerikanske hunder elsker å krølle opp med sine eiere for å se på tv sammen. Kokketiden er flott, men er det ikke på tide vi ga våre hunder et ord i hva de ser på?

Oppfinner hos Wagg Pet Food Company - som arbeider med eksperter innen design av dyredatamaskininteraksjon ved Universitetet i Central Lancashire - har oppfunnet en hundevennlig jumbo ekstern leketøy som virkelig fungerer for å forandre kanalen på TVen din. Den er laget av et tøft gummiaktig materiale for å tåle selv den mest ivrige chewer. Fjernkontrollen kan spilles med som en vanlig hundleketøy, samtidig som hunden din har en toppmoderne fjernkontrollopplevelse. Det er store gule knapper gjør kanalsurfing enkelt for hunden din, da de er lyse og følsomme for trykk fra poter. Interessant, remount oppfordrer spilletid ved å lage en lavfrekvent støy fra hver knapp som høres bra ut for hunder.

Relatert: Møt WÜF, verdens smarteste hundekrage

Denne oppfinnelsen virker som en fantastisk ide for de som er bekymret for at deres kjæledyr vil føle seg kjedelig og ensom uten dem. Det kan være veldig vanskelig å forlate hunden din om morgenen, og vite at de vil være alene før du kommer tilbake. Mange eiere forlater allerede TVen for sine hunder, men nå har kjæledyrene tilgang til alle sine favoritt-TV-stasjoner. Med et helt nytt leketøy vil det aldri være et annet kjedelig øyeblikk. Selv om vi ikke har sett et «Bark to the Future» -oppfølgelse for hunder, gir TV-serier kjæledyret ditt med lyd og bevegelige bilder for å holde dem stimulert.

Hva slags TV-serier vil Fido se? Tro det eller ei, det er allerede tv-stasjoner dedikert til doggyunderholdning. DOGTV, en abonnement innholdsleverandør, har en 24-timers programmering med parker, grønne landskap og hunder å ha det gøy. Videoer på YouTube dedikert til hundenes avslappende rack opp millioner av visninger, så det er tydeligvis et voksende marked for kreativ hundeprogrammering. Pass på at de ikke ser noe for bølle på oppdagelseskanalen! Kanskje vi får se forestillinger i fargeplaner tilpasset hundesyn neste eller en all retriever-cast av "Golden Girls." Det ville ikke være et bedre marked for "Smell-O-Vision" enn din pup, som sannsynligvis ville foretrekke synet og lukten av en biff over Jeopardy reruns.

Relatert: Spill med hunden din hvor som helst med GoBone Remote Control Toy

Selv om TV-tid er morsom i moderasjon for både deg og din hund, ikke la røret være det eneste som opptar kjæledyret ditt i sommer. Når du er ute av huset, kan puslespill leker være en fin måte å holde din beste venn opptatt av. Å sette et par godbiter i en Tupperware-beholder med noen hull vil skape et leketøy som vil underholde hunden din en god stund. Hundene pleier å lure deg i løpet av dagen, og det er derfor en annen måte å sørge for at hunden din ikke savner deg for mye mens du er opptatt på jobb. Ellers sørg for at hunden din har mye interaktiv spilletid med deg og fortsetter å gå for en daglig dose frisk trening.

Selv om produktet fortsatt er i forsøk, kan du se salgsfremmende videoen her:

[Kilde: Inquisitr]

Anbefalt: