Logo no.sciencebiweekly.com

Kjempe kjæledyr foreldre Pumping Up aksjemarkedet

Innholdsfortegnelse:

Kjempe kjæledyr foreldre Pumping Up aksjemarkedet
Kjempe kjæledyr foreldre Pumping Up aksjemarkedet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kjempe kjæledyr foreldre Pumping Up aksjemarkedet

Video: Kjempe kjæledyr foreldre Pumping Up aksjemarkedet
Video: СПРИНТ – Самый мотивирующий фильм года! Фильм изменивший миллионы людей! Смотреть онлайн бесплатно 2024, April
Anonim

Bilder av: Javier Brosch / Bigstock

Dyrinnehavere har brukt og tallene lyver ikke: Dyreprodukt aksjer har tjent dobbelt så mye i retur i forhold til S & P 500 indeksmarkedet!

Pet Passion-indeksen, opprettet av Motif Investing, følger kjæledyrrelaterte selskaper og gevinster og tap. I løpet av det siste året har indeksen hatt en avkastning på 19%, som ligger langt foran de fleste aksjemarkeder. Faktisk er det over dobbelt så høyt som bransjens leder S & P 500 Index, som har vist en markedsandel på 8,5% hittil i år.

Relatert: Topp 10 rare kjæledyrprodukter du aldri visste du trenger

Amerikanerne bruker rekordnumre på sine kjæledyr, og markedsvaktene ser på. Et av de beste selskapene er PetMed Express, Inc., som har hatt aksjer nesten dobbelt i verdi i løpet av det siste året. Pet forsikringsselskap Trupanion Inc., er nesten 44% høyere i avkastning, og veterinær diagnostikk selskap IDEXX Laboratories, Inc. har sett sitt marked gå opp ca 30%.

Amerikanske kjæledyr foreldre forventes å bruke nesten $ 70 milliard (det er milliarder, folk) på sine kjæledyr i år, noe som er nær 10 milliarder dollar mer enn brukt i 2015. Amerikanerne synes å bruke mer og ta vare på sine kjæledyr enn de gjør for sin egen helse, med ca 90% av pengene brukt i 2017 er på mat, forsyninger og veterinær omsorg for sine kjæledyr.

Image
Image

Mer, Millenials holder av å bygge sine menneskelige familier som de samtidig bringer furry tillegg på hvem de bruker mye penger, og dette har ført lager observatører å snuse ut de beste dyreprodukt aksjer! Med en sterkere økonomi enn det som har blitt sett i de senere år, sier veterinærer at kontorbesøk for kjæledyr er økt, og det har ofte vært behandlinger som ofte ikke har blitt forfulgt på bekostning av kostnaden.

Millenials er også mer tilbøyelige enn noen annen generasjon til å bruke penger på ting som hjelper sine furrige familiemedlemmer til å passe inn fullt med familien og familiedynamikken, og det inkluderer mange livsstilstilbehør som synes å dukke opp regelmessig på markedet. Som folk forsinker å ha barn, er deres kjæledyr deres "barn" og de pleier å bruke penger på dem som sådan.

Relatert: Målrettede par med BarkBox å tilby kule dyreprodukter i butikken

Analytikere mener at dyreproduktbestandene er store risici for folk som er usikre på andre markeder, da kjæledyr og omsorg er stabile markeder som har vokst i markedsandel med eksponentielle tall. Mens mange bekymrer seg om ting som helsevesen, skattesatser og minstelønn, har ønsket om å gi kjæledyr lykken til menneskelig pleie ikke avtatt. Folk kan forholde seg til kjæledyr og pet produktmarkedet, ifølge Craig-Hallum Capital Group analytiker Kevin Ellich, og han mener at dette markedet bare vil fortsette å vokse.

[Kilde: Bloomberg]

Anbefalt: