Logo no.sciencebiweekly.com

President Bushs nye familiemedlem er Service Dog Named Sully

Innholdsfortegnelse:

President Bushs nye familiemedlem er Service Dog Named Sully
President Bushs nye familiemedlem er Service Dog Named Sully

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: President Bushs nye familiemedlem er Service Dog Named Sully

Video: President Bushs nye familiemedlem er Service Dog Named Sully
Video: Design Your Home with Canvas by Taylor Morrison 2024, April
Anonim

Bilder av: Evan Sisley / Kontor av George H.W. Busk

Tidligere president George H.W. Bush har nylig hatt et lurt nytt tillegg til presidentens familie, en tjenestehund kalt Sully, levert av Amerikas Vet Dogs.

President George H.W. Bush er 94 år gammel og tweeted at han er blitt den stolte pappa til en Labrador Retriever fra Amerikas Vet Dogs. «Sully» vil nå følge Bush hvor han går, da han nylig har vært inn og ut av sykehuset som har tretthet og lavt blodtrykk. Den tidligere presidenten lider også av vaskulær parkinsonisme og bruker en scooter til å komme seg rundt.

Relatert: Fransk presidentens hund beskyldt for palasslekkasje (og det er kjempegøy!) [Video]

En stor glede å ønske velkommen til det nyeste medlemmet av familien vår, "Sully", et vakkert og vakkert trent laboratorium fra @AmericasVetDogs. Kunne ikke være mer takknemlig, spesielt for deres forpliktelse til våre veteraner. pic.twitter.com/Fx4ZCZAJT8

- George Bush (@GeorgeHWBush) 25. juni 2018

Og med et perfekt bilde av ikke-partisanship viser, ble Sully levert til sitt nye hjem av tidligere president Bill Clinton, en nær familie venn til president Bush. Sully ble utdannet av organisasjonen Puppy With A Purpose, samme gruppe som trente dagens Show Puppy Charlie. Bush er en tidligere veteran i andre verdenskrig, og sa at han var glad for å motta en slik ære fra Amerikas Vet Dogs.

Tjenestemenn på Walter Reed National Military Medical Center i Bethesda, Maryland, anbefalte organisasjonen til Bush-familien for å hjelpe presidenten med daglige aktiviteter. Sully er oppkalt etter flyselskapet Pilot Chesley "Sully" Sullenberger, III. Du kan huske ham som piloten som berømt nødsituasjon landet et fly han var ansvarlig for i Hudson River i New York City. Sully ble avvist fra sin mor og tok del i Vet Dogs 'Prison Puppy Program, hvor han ble trent og sosialisert av innsatte.

Relatert: Tidligere Marine Lag Puppy Pins for å støtte funksjonshemmede veteraner

Etter at han hadde uteksaminert seg fra den opplæringen, lærte han spesialiserte kommandoer å være ment bare for president Bush. John Miller er president og administrerende direktør i America's VetDogs og sa at de jobbet tett med presidentens familie og medarbeidere for å sikre at Sully var den perfekte servicehunden. I tillegg sier Miller at de er begeistret over at Sully vil være i en familie som så klart elsker og setter pris på vennskap av hunder, som han og sen kone Barbara var "foreldrene" til engelsk Springer Millie.

Oppdrett, oppdrett, trening og plassering av en hund uten kostnad for mottakeren koster America's VetDogs over $ 50.000 en hund, og de er avhengige av donasjoner og frivillige. Hvis du vil hjelpe denne verdige organisasjonen, kan du gjøre det ved å donere på deres hjemmeside.

Velkommen hjem, Sully!

Anbefalt: