Logo no.sciencebiweekly.com

Puppy Pals Around With Pachyderms På New York Zoo

Innholdsfortegnelse:

Puppy Pals Around With Pachyderms På New York Zoo
Puppy Pals Around With Pachyderms På New York Zoo

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Puppy Pals Around With Pachyderms På New York Zoo

Video: Puppy Pals Around With Pachyderms På New York Zoo
Video: APA offers domestic violence pet protection program 2024, April
Anonim

Bilder av: Seneca Park Zoo

En New York-valp har blitt Seneca Park Zoo sin første elefant låvehund, og bildene til valpen og hennes nye pachyderm-venner gir oss alle følelsene.

A-five-måned gammel hund / blanding smelter hjerter da hun forteller venner med elefantene på Seneca Park Zoo i New York. 'Zuzu' er en redning fra Humane Society of Greater Rochesters Lollypop Farm, og ble valgt til å være dyreparkens første elefantbarnhund.

Hva gjør en elefant barnhund, spør du?

I tillegg til å vise allmennheten hvordan de hjelper tilstanden og trener elefantene i dyrehagen, binder elefantbarnhunder seg også sammen med elefantene, som ganske muligens ville skje, da de alle var ute i naturen. Elefanter er sosiale dyr og har omfattende sosiale relasjoner med andre arter, så dyrehageprestanter håper at Zuzu og de fire eldre elefantene hun har ansvar for.

Beslektet: Disney inviterer hunder til deres resort hoteller

Lindsay Brinda er elefantforvalteren i dyrehagen og møttes med andre elefantforvaltere fra dyreparker over hele landet for å lære om elefantbørnshundeprogrammer. Brinda sa hun bestemte seg for hva hun ville ha i en låvehund og deretter nådd ut til det lokale Humane Society for å lete etter en hund med disse egenskapene. Brinda sa det var viktig at hunden var rolig og var ok med å bli håndtert av mange mennesker. Hun ønsket en valp fordi hun håper at et langvarig forhold vil utvikle seg, og folkene på Lollypop Farm syntes å ha plukket den perfekte valpen.

Brinda sier at Zuzu gjør fenomenalt og har allerede lært tre oppførsel. Trenerne bruker den opplæringen og atferdene for å vise offentligheten hvordan de jobber med elefantene, men på en hund. De fire eldre elefantene hun ser og "tog" med synes å ha det bra sammen så langt, og Brinda håper at de til slutt vil bli så komfortable at de alle vil leve sammen i samme rom.

Vi er glade for å kunngjøre tillegget av Zuzu, en elefant låvehund, til familien Seneca Park Zoo! Zuzu er en …

Skrevet av Seneca Park Zoo fredag 3. august 2018

Dyrehagen sier at de er forpliktet til å gi de beste, mest naturlige habitatene de kan til dyrene sine, og arbeider for å skape flere flerartige habitater til mer tilsvarende kopiere ville habitater. Dette vil gi besøkende en rik opplevelse, og vil være bra for dyrene som de har anrikning også. Zuzu kan samhandle med andre dyr på et tidspunkt, og vil gi dem all interaksjon de kanskje ikke har ellers.

Relatert: Stray Dog overlever greske vilt i ovnen; Finnes nytt evig hjem

Zuzu vil også være en del av sikkerhetslaget når hun blir litt eldre, og vil alltid ha et menneske i nærheten, selv om ettermiddagen mens hun er om natten. Hun får mye trening også, og besøkende har alle bedt om å se Zuzu, noe som er morsomt når man finner ut at de er i en dyrehage, men vil se på en valp!

Når det er sagt, det er ikke hver dag du får se en bedårende valp med en vakker gruppe av elementer, og for å se det magiske i det samspillet, så er det forståelig hvorfor folk ikke kan få nok av dem.

Anbefalt: