Logo no.sciencebiweekly.com

Firemannsforsterkerhunden gjør en liten guttes ønske

Innholdsfortegnelse:

Firemannsforsterkerhunden gjør en liten guttes ønske
Firemannsforsterkerhunden gjør en liten guttes ønske

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Firemannsforsterkerhunden gjør en liten guttes ønske

Video: Firemannsforsterkerhunden gjør en liten guttes ønske
Video: The Movie Great Pyramid K 2019 - Director Fehmi Krasniqi 2024, April
Anonim

Bilder av: Chi Chi Rescue Dog

En liten gutt som hadde begge bena amputert, har et stort ønske om å møte en spesiell hund, og du kan bidra til å gjøre den drømmen til virkelighet!

Da 10-åringen Owen Mahan var to år gammel, falt han i et badekar med skållende vann. Owen led andre og tredje grader på 98% av kroppen, og i år måtte han ha begge bena amputert.

Relatert: Spesialbehovsdyr slutter seg Cheerleading Team og går for gull

Den sterke, kjempe lille gutten han noensinne er, lærer han å leve livet med proteser, og gjør det utrolig bra. Men han har et spesielt ønske … å møte en annen skapning som har litt av en ide om hva han går gjennom.

Ja, Owen ønsker å møte Chi Chi. Chi Chi er en golden retriever som har måttet ha alle fire bena amputert. Chi Chi ble funnet i en søppelsekk i en sydkoreansk kjøttmarkegård i 2016. Bena hennes hadde blitt bundet av ledninger og hennes redningsmenn hadde ikke annet valg enn å amputere alle fire beina for å redde livet hennes. Hennes nye mamma, Elizabeth Howell fra Pheonix, Arizona, sier at hun er en kjærlig hund som nå har blitt en terapihund.

Owen lærte om Chi Chi på internett, og visste umiddelbart at han ønsket å møte hunden han deler så mye til felles med. Det er planlagt en overraskelsesoppfølging, og du kan forestille deg hvordan tårene vil falle når de to til slutt kan møte.

Jeg har spennende nyheter å dele! Jeg vil gjerne introdusere deg til min venn Owen. Han er en modig og modig ung gutt som …

Skrevet av Chi Chi Rescue Dog på torsdag 19. oktober 2017

Chi Chi foreldre håper Chi Chi er litt kjent, kan hjelpe til med å finansiere protesen hun trenger, og likevel, uselvisk, Howell postet på Chi Chis side om hvordan inspirerende Owen er, og hvordan han overvinne så mange utfordringer. Chi Chi's side viser lenken til GoFundMe for å betale for de to til å møte hverandre, med eventuelle midler til Owens mor Susan for å hjelpe henne med fortsatt behov han har. Howells hjerter er store, og de prøver å gi generøst Owen og Susan, som adopterte Owen da han var yngre.

Relatert: Hva du bør vite om å vedta en spesiell behov hund

The Howells samler kort og oppfordrer notater til både Owen og hans mor, og du kan få dem til 9. november levering ved å sende til: Owen og Susan Mahan; c / o Richard og Elizabeth Howell, 21001 N. Tatum Blvd. Ste. 1630-242, Phoenix, AZ 85050. I tillegg, på Chi Chi's side, deler de Owen's Amazon ønskeliste og sier at de vil elske Chi Chi å overvelde både Owen og Susan med kjærlighet fra hele.

Du må unnskylde meg nå, snuse sniff, siden jeg har noen kort å skrive og leker å kjøpe. Kan ikke vente å se kjærligheten mellom de to når de endelig kommer sammen!

Anbefalt: