Logo no.sciencebiweekly.com

Service Dog Dropout finner ny karrierevei i District Attorney's Office

Innholdsfortegnelse:

Service Dog Dropout finner ny karrierevei i District Attorney's Office
Service Dog Dropout finner ny karrierevei i District Attorney's Office

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Service Dog Dropout finner ny karrierevei i District Attorney's Office

Video: Service Dog Dropout finner ny karrierevei i District Attorney's Office
Video: По следам древней цивилизации? 🗿 Что, если мы ошиблись в своем прошлом? 2024, April
Anonim

Bilder av: Amy McRary / News Sentinel

Ikke alle hundene er oppe for utfordringen som kommer med å være en servicehund. Men når en doggy dør lukkes, åpnes en annen med mulighet til virkelig å stramme sine ting.

Jake Labrador Retriever er en søt sjel. Han ble trent som en servicehund, men viser seg at han ikke var den rette hunden for jobben.

Vi vil, at jobb minst.

Relatert: CIA Bomb-Sniffing Dropout Puppy foretrekker å lukte rosene

Jake har et nysgjerrig sinn, et ømt hjerte og ømme poter. Flott som disse egenskapene er, dessverre, var de ikke best egnet for servicehundarbeid.

I dag gikk halen min på banen. Jeg gråt litt og fikk mye oppmerksomhet. Dommeren oppfordret meg til å …

Skrevet av Jake - The DA Dog mandag 18. september 2017

Men det hindrer ikke ham fra å hjelpe sine kjære mennesker, mens han ikke kan være en offisielt utdannet tjeneste eller redningshund, bruker han sitt kjærlige hjerte og fulle følelser som en følelsesmessig støttehund i Anderson County District Attorney General Office i Clinton, Tennessee.

Jake er Jake DA Dog der, og han tilbyr støtte til voldsofre i systemet. Rhoni Standefer er DAs voldsofre / vitne koordinator, og hun sier at Jake bare elsker mennesker og plukker opp sine følelser umiddelbart. Standefer sier at hvis han ser noen opprørt eller trenger litt kjærlighet, går han bare rett over til dem.

Dette er mitt kontor. Jeg lot Rhoni dele det med meg, men ingen kommer til å se henne. De kommer alle til å se meg, skjønt! …

Skrevet av Jake - The DA Dog på fredag 11. august 2017

Standefer har også det privilegium å kalle en slik hardt arbeidende lovebug sin egen, og jobben hans begynte en dag bare fordi hun tok ham i arbeid med henne for å gi ham litt sosialisering. Umiddelbart var det om han visste hvem som ønsket mest kjærlighet og støtte, og Standefer sa at hun var i stand til å koordinere med DAs kontor for å få ham til å være en offisiell medarbeider. Standefer sier at han er fenomenal når det gjelder å finne ut hvem som trenger hvilken støtte, noe som er viktig fordi hver situasjon er så unik.

Relatert: Beskyttelse Hunder tilbyr en ny type støtte til internmishandlere

Jakes offisielle kapasitet er det hvor nysing og knusing med opprørte ofre er nøkkelen. Han hjelper dem med å roe seg og bringer fred til dem når de kjelker ham og han legger hodet i fanget. Standefer sier at hans teknikk er all sin egen som hun aldri lært ham noen av hans kjære protokoller.

Så selv om han kanskje ikke har vært den beste service- eller redningshunden, virker han som han hentet noen få triks for å få ham til å bli den riktige hunden for den jobben han befinner seg i, og det viser seg at det ikke alltid betyr at du slipper å falle!

Anbefalt: