Logo no.sciencebiweekly.com

Strengere regler for å fly med kjæledyr på horisonten

Innholdsfortegnelse:

Strengere regler for å fly med kjæledyr på horisonten
Strengere regler for å fly med kjæledyr på horisonten

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Strengere regler for å fly med kjæledyr på horisonten

Video: Strengere regler for å fly med kjæledyr på horisonten
Video: Kasey Program Teaches Children Fire Safety Lessons 2024, April
Anonim

Det amerikanske transportdepartementet møtte for å diskutere retningslinjer for tjeneste dyr med hensyn til flytrafikk, og det kan være implikasjoner for kjæledyret ditt.

For tiden er reglene for tjenestedyr på fly noe flytende i utførelsen av dem, da det ikke er noen regler som regulerer Emotional Service Animals. Instituttet revidert sin politikk for tjenestedyr i 2003 for å inkludere følelsesmessige tjeneste dyr, men på den tiden var det ingen reell definisjon av en tjenestehund, og det var ingen faste regler eller restriksjoner for følelsesmessige tjeneste dyr.

Bekymringen, ifølge Jenine Stanley, som er med Guide Dog Foundation og tjener på tilgangsutvalget for justisdepartementet, er at når en person styrer et fly med et "tjenestedyr", er det ikke nødvendigvis enkelt å validere dyrets nødvendighet. Spesielt når service dyret ikke er standard service hund så mange er vant til å se.

Relatert: Legal Limbo Of Emotional Support Dyr truet av svindel

En rekke luftfartsreisende registrerer klager mot noen av de mer unike tjenestedyrene, som har vært kjent for å inkludere griser, boa constrictors og til og med miniatyrhester (whaaaa ???) - de fleste er ikke vant til å reise og ikke vet ikke ofte hvordan man skal oppføre seg på et fly med andre menneskelige reisende. Andre bekymringer, som egentlig kommer fra de som har dyktige servicehunder som virker for sine mennesker som seende øyne, er for eksempel at disse unike tjenestedyrene som ikke er normen, kan forårsake forstyrrelser for seende øyne hunder.

Og mens komiteen ser ut til å avgjøre om regelverket skal inneholde spesifikke artdefinisjoner, og i så fall hva de ville være, er det andre hensyn som skal tas, spesielt av helsepersonellene selv.

University of Missouri nylig gjennomført en studie som så på de kompliserte problemene som omgir definere et behov for et følelsesmessig støttedyr. For eksempel er det ingen fastsatte regler som nødvendigvis bestemmer at noen trenger et følelsesmessig støttedyr, men det er svært spesifikke regler som regulerer hvem som er kvalifisert for et "tjeneste" dyr som gir annen støtte enn "følelsesmessig".

Relatert: Hvorfor er ikke Service Dog Svindel mot loven?

Studien foreslo at behandling av terapeuter ikke skrive bokstaver som bekrefter at noen trengte en emosjonell støtte, men i stedet en separat rettsmedisinske evaluator / psykolog som ville se utelukkende på psykologiske problemer adressert gjør det. Dette kan eliminere bekymringen for at terapeuter bare sier "behov" fordi en eier, deres pasient, bare vil være sammen med kjæledyret, i stedet for å trenge det for følelsesmessig funksjon.

Studieanbefalingerne talte også til behovet for et følelsesmessig tjeneste dyr basert på evne / funksjonshemning med hensyn til følelsesmessig helse. En psykologisk vurdering bør gjøres for å avgjøre om et følelsesmessig tjeneste dyr vil være til fordel for personen med funksjonshemming, og om dyret kunne / ville bli ansett som egnet behandling for funksjonshemningen.

Ulike organisasjoner er representert i komiteen, blant annet fra flyselskaper, servicehundallianser og psykiatriske utbydere, og komiteen håper å ha nye regler i løpet av året for offentlig kommentar og settes innen tre år.

Anbefalt: