Logo no.sciencebiweekly.com

Nytt fly overvåkningssystem gir kjæledyr foreldre trygghet

Innholdsfortegnelse:

Nytt fly overvåkningssystem gir kjæledyr foreldre trygghet
Nytt fly overvåkningssystem gir kjæledyr foreldre trygghet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nytt fly overvåkningssystem gir kjæledyr foreldre trygghet

Video: Nytt fly overvåkningssystem gir kjæledyr foreldre trygghet
Video: FIFA FOOTBALL GIBLETS KICKER 2024, April
Anonim

Bilder av: EQRoy / shutterstock

Etter en valps død på en United Airlines-fly, sikrer et nytt kjæledyrovervåkingssystem at furrige familiemedlemmer er trygge når de flyr.

Døden til en 10-årig fransk bulldogvalp på en United Airlines-fly har markert bekymringen mange kjæledyrseiere har når de transporterer hundene sine via fly, vil deres kjæledyr være trygt? Et nytt kjæledyrovervåkingssystem som er utgitt, kan bidra til å svare på det spørsmålet.

Selv om flyselskapene åpenbart har standarder og forskrifter. Som det for nylig var tilfellet på den skjebnesvangre turen, følger disse protokollene ikke alltid, og døden kan oppstå. Dyreiere som stoler på lufttransport som innebærer å bli holdt i last uansett grunn, er nå mer bekymret enn noen gang om deres sikkerhet i luften.

Relatert: Amerikanske senatorer innfører lovgivning for å beskytte kjæledyr i luften

Det er der Digi-Pet System fra Unisys kan bidra til å gjøre prosessen litt mindre engstelig for kjæledyr eiere og kjæledyr. Unisys introduserte systemet på Cargo World Congress av International Air Transport Association (IATA) og viste hvordan systemet bruker sensorer til å overvåke og holde kjæledyr trygt mens de transporteres som last.

Ved overvåkning sender Digi-Pet automatisk varsler til både kjæledyrseiere og flyselskapet om problemer med temperaturer, oksygenivå, lys og vibrasjon. Hvis dyreeiere liker, kan de kjøpe abonnementstjenesten som går med Digi-Pet, og tillater kjæledyrseiere å motta live video streaming, bilder og til og med 'stemmeutvekslinger' på smarttelefonene og -tabellene.

Unisys talsmann Venkatesh Pazhyanur sier at de forstår at det er skilt fra kjæledyr mens du reiser med fly, er distressing. Uansett om et kjæledyr er ledsaget eller ikke, må store kjæledyr alltid reise i lastenes hold - noe som ikke er kjent for sine mest komfortable overnattingssteder. Digi-Pet bruker sensorer for Internett av ting (IoT) for å gi kjæledyrsforeldre full synlighet til kjæledyret sitt mens de er i stand, og kan til og med tillate dem å snakke med kjæledyret og hjelpe til med å berolige både kjæledyr og eier.

Relatert: United Airlines Flubs Again; Feil sender familiehunde til Japan

Digi-Pet-systemet vil først bli lansert i Asia-Stillehavet, ifølge Pazhyanur, med planen om at andre regioner snart skal følge.

Virker som det ikke kan skje snart nok!

Anbefalt: