Logo no.sciencebiweekly.com

SuperZoo 2018: Soggy Doggy No-Pockets Leash Holder telefonen tørr

Innholdsfortegnelse:

SuperZoo 2018: Soggy Doggy No-Pockets Leash Holder telefonen tørr
SuperZoo 2018: Soggy Doggy No-Pockets Leash Holder telefonen tørr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SuperZoo 2018: Soggy Doggy No-Pockets Leash Holder telefonen tørr

Video: SuperZoo 2018: Soggy Doggy No-Pockets Leash Holder telefonen tørr
Video: Dog Show Grooming: How To Use Sonic Toothbrush on Your Dog's Teeth 2024, April
Anonim

Den Soggy Doggy No-Pockets Leash holder sikkert telefonen din i et vanntett tilfelle når det er på tide å ta hunden en tur.

Hvem elsker å gå hunden sin i regnet eller snøen? Jo, det er gøy for et par lunefull minutter, men la oss være ekte. Ingen elsker å være våt når de går på hunden, og de elsker absolutt ikke at de blir våte. Det er derfor den nye Soggy Doggy No-Pockets Leash er fantastisk.

Relatert: The Rock In A Wet T-skjorte Holding 2 valper. Værsågod

Vi elsker at folkene på Soggy Doggy er ekte mennesker ut av Larchmont, New York, hvor de sier at de har mer enn god mulighet til å teste sine produkter i regn, snø, slør, sprinklere og til og med Long Island Sound. De kaller kjærlig utfordringene ved å være hundens menneskelige dumme irritasjoner, og de jobber for å hjelpe til med å løse de irriterende problemene.

Derfor deres nye No-Pockets Leash. Den holder telefonen trygt og sikkert i et vanntett tilfelle, og det gjør at du ikke trenger å ofre en hånd for å holde telefonen. Dette betyr at det er mye lettere å holde pokeposer eller andre ting du kan bære.

Relatert: On-Leash Hund Hilsen: Ja eller nei?

Den vanntette lommen har en klar front som lar deg bruke telefonen fortsatt mens du er inne, inkludert lommelyktfunksjonen hvis du skal gå i mørket.

Fargene er Soggy Doggy's signatur kjempebra i Carolina Blue med Navy og Cranberry med Navy og snørebåndet blir med sine andre prisvinnende produkter som Soggy Doggy Doormat, Crate Mate og Super Shammy. De selger for $ 23,99, og vi er her for å fortelle deg-verdt hver (tørr) krone!

Anbefalt: