Logo no.sciencebiweekly.com

Tallhaler bygger selvtillit og mod med nye hundeleker

Innholdsfortegnelse:

Tallhaler bygger selvtillit og mod med nye hundeleker
Tallhaler bygger selvtillit og mod med nye hundeleker

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tallhaler bygger selvtillit og mod med nye hundeleker

Video: Tallhaler bygger selvtillit og mod med nye hundeleker
Video: THE ISLAND 96-Hour Survival Challenge: Rain Catch System 2024, April
Anonim

Det er leker, leker og flere leker hos Superzoo! Tall Tails lanserer sine nye linjer, inkludert nye design til Natural Toy Collection.

Tall Tails mener at livet med hunden din skal være full av eventyr, og deres produkter gjenspeiler det. De er designet med høykvalitets materialer; små biter av luksus for hunden din etter lange dager med leting. De har tatt massevis av nye ting til Superzoo, og vi elsker spesielt noen av deres nye naturlige leker.

Relatert: Kule tips for å slå varmen på sommerturer med hunden din

De legger til sin allerede populære naturlige leketøylinje med noen nye Scrappy Critters. De er robuste - med kraftige sømmer som holder dem sammen - den slags leketøy valpene elsker fordi de er en utfordring, og større hunder elsker, fordi de bare får dem til å føle seg bra. Vaskebjørn, kanin og rev er laget med bærekraftige produksjonsprosesser, som vi elsker. De bruker den resterende 4-tommerskretsen fra Tug Ring for disse nye critters, og er rimelig priset på $ 7,99. Bra for planeten og flott for valpen din!

Image
Image

Tall Tails introduserte også sin nye serie lerret leker for de som foretrekker lerret til plushies. Igjen, vi er imponert over holdbarheten til disse babyene. De er laget med naturlig bomulls lerret og gir i utgangspunktet hundene en god og god moro med det de elsker bestender og fisk! Alltid inspirert av utendørs, håper Tall Tails at anda og fisk kan hjelpe med trening og bygge selvtillit og mot hos hunder overalt. De vil forhandle på $ 14,99 og $ 19,99.

Image
Image

Relatert: 10 hunder iført ender som hatter fordi de kan

Joel Kaplan, president for Tall Tails og pet owner selv sier at linjene er utformet for å inspirere aktivitet og samspill med våre kjæledyr, på ekte måter, og er designet for å være lett vedlikeholdt og holdbar, slik at de opplever mange opplevelser sammen.

Anbefalt: