Logo no.sciencebiweekly.com

Tragedien blir til triumfering for hunder angrep offer og misbrukt hund i "Susies håp"

Innholdsfortegnelse:

Tragedien blir til triumfering for hunder angrep offer og misbrukt hund i "Susies håp"
Tragedien blir til triumfering for hunder angrep offer og misbrukt hund i "Susies håp"

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Tragedien blir til triumfering for hunder angrep offer og misbrukt hund i "Susies håp"

Video: Tragedien blir til triumfering for hunder angrep offer og misbrukt hund i
Video: REVAN - THE COMPLETE STORY 2024, April
Anonim

Klar til å bli inspirert? Se den bevegelige filmen av en kvinnes (og en søt hunds) innsats for å gjøre verden til et bedre sted og kaste lys over dyrebruk.

Omdømme personlig tragedie til triumf, er Nord-Carolina-innfødte Donna Lawrence drivkraften bak statens "Susie's Law" og de resulterende stivtere straffer som har blitt utestengt til dyreangrepere siden den ble introdusert i 2010. Hun er også sentralfigur i en laget for DVD-film som vil bli utgitt 5. januar 2016 med salget fortjeneste vil dra nytte av Susie's Hope Non-profit veldedighet, for å øke bevisstheten om dyremishandling.

Denne loven Lawrence kjempet så hardt for å introdusere lykkes i å øke straffen fra misdemeanor til klasse H-forbrytelse for alle som "ondsinnet" dreper eller forårsaker å bli drept et dyr ved «forsettlig deprivasjon av nødvendig næring». Også motta en mye tyngre straff er enhver person som "ondskapsfullt torturer, forstyrrer, mager, grusomt slår, misforstår, gift …" du får det triste og stygge bildet. I et nøtteskall, du skader dyr i North Carolina og takket være Lawrence, skal du betale prisen.

Relatert: FBI anser Animal Cruelty A Top Tier Crime

Så hva spurte henne om å ta opp årsaken til strengere straffer for dyremishandling? Det var en liten Pitbull-blandingspuppel som heter Susie, som ble dårlig slått, brent og forlatt for død av en LaShawn Whitehead. Til tross for en veterinærs anbefaling å euthanisere den kritisk skadde valpen, adopterte Lawrence pooch og hevet midler for å dekke hennes omfattende behandlinger.

Hva gjorde historien så inspirerende var at Lawrence selv var et offer for et Pitbull-angrep bare måneder tidligere, som nesten tok livet av henne, forårsaket at hun mistet og lot henne ikke få barn. Hun forsto at forsømmelse og misbruk av den hunden var skyld i angrepet, og at Susie også var et nytt offer for overgrep.

Relatert: Logans lov vil mandat Animal Abusers Registry, tøffere straffer

De to satte seg sammen for å søke rettferdighet og beskyttelse for andre dyr i Nord-Carolina og etter å ha etablert Susies lov, begynte de å delta på hendelser, besøke skoler, kirker og andre organisasjoner for å fortelle sin historie. Velgørenheten produserer også livslignende Susie's Hope plysjdyr med broderte arr, som fungerer som et pedagogisk verktøy. Og i 2014 ble Susie kalt 2014 American Humane Association Therapy Dog og 2014 American Humane Association Hero Dog.

Så hva skjedde med LaShawn Whitehead? Krypet mottok bare 4-6 måneders setning for "brennende personlig eiendom" og en 4-5 måneders suspendert setning for dyremishandling. Med FBIs nylige kunngjøring om at den anerkjenner sammenhengen mellom dyremishandling og voldelige forbrytelser og vil begynne å spore slike sager på nasjonalt grunnlag i 2016, kan man bare håpe at Whitehead og andre som ham vil bli nøye overvåket (tenk hvitt på ris ) så ingen andre lider på hendene.

Du kan lære mer om Susie's Hope Nonprofit, filmen og se trailer på filmens offisielle nettside. DVDen er tilgjengelig på Amazon og vil være i Walmart-butikker landsomfattende fra 5. januar 2016.

Anbefalt: