Logo no.sciencebiweekly.com

UK beskytter valper med strammere Pet Dealer Laws

Innholdsfortegnelse:

UK beskytter valper med strammere Pet Dealer Laws
UK beskytter valper med strammere Pet Dealer Laws

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: UK beskytter valper med strammere Pet Dealer Laws

Video: UK beskytter valper med strammere Pet Dealer Laws
Video: polina dubeyko and ruslan adaev 2024, April
Anonim

Bilder av: kitty.green66 / Flickr

Storbritannia har gjort beskyttelsen av valper en prioritet ved å gjøre salg av hvalpe under otte uker gamle ulovlige og strammende lover som forhåpentligvis beskytter dyr mot alle uansvarlige oppdrettere.

I Storbritannia har ministerlederne strammet allerede eksisterende dyrevernlovgivning ved å kreve at noen som raser og selger tre eller flere valper av valper om året for å søke om en formell lisens, som tillater myndighetene å sikre at valpmølle scenarier ikke blir en normen. Mer, det vil være ulovlig å selge hvalpe som er yngre enn åtte uker gamle, holde dem med sine mødre til å utvikle seg mer før de blir skilt, og la dem få det de håper blir bedre.

Relatert: 10 Skilt hunden din er fra en valpemølle

Andrea Leadsom, Storbritannias miljøsekretær, sa at lover også ville påvirke nettbaserte selgere, da de måtte møte ekstremt strenge velferdskriterier hvis de ønsket å få sine lisenser. Formannen for en kommuneutvalg sa at han ønsket at regjeringen hadde gått videre i begrensningene, men miljøavdelingen sa at reformene er en god start for å beskytte velferden til Storbritannias kjæledyr, for å forhindre uansvarlige oppdrettere vil forhindre forsømmelse og misbruk.

I tillegg vil dyrebutikker nå ha større ansvar for å dele skriftlig informasjon om alle dyrene de selger under nye juridiske rettigheter til dyrevelskaper med dyrevelferdsloven. Leadsom mener at alle kjæledyrseiere eller potensielle kjæledyrseier har rett til å vite at dyrets liv har den beste starten. Hun håper at disse nye lovene vil dempe tusenvis av valper født hvert år til uansvarlige oppdrettere, og redusere de første ukene en valp kan bruke i trange og forsømte forhold uten skikkelig omsorg og vaksinasjoner.

Relatert: Hva er en valpsmølle?

Formann for miljø-, mat- og landsbygdsutvalget Neil Parrish er enig i trinnene er bevegelser i riktig retning, men ønsker at regjeringen hadde blitt enige om å forby tredjeparts salget av hunder, da det tillates at kjæledyr selges uten en potensiell eier faktisk ser samspillet mellom en valp med sin mor og sørger for at den hadde den beste omsorg. Han følte også at lisensreguleringen skulle gjelde for alle som selger mer enn to kuller om året, vise de tre lovene i loven, selv om han er fornøyd, er det ingen regulering i det hele tatt.

Oppdrettere som bryter med reglene ser på bratte, ubegrensede bøter, og til og med muligheten til å betjene opptil seks måneder i fengsel.

Anbefalt: