Logo no.sciencebiweekly.com

Velværehold med Jackson Galaxy Foundation å mate kjæledyr i nød

Innholdsfortegnelse:

Velværehold med Jackson Galaxy Foundation å mate kjæledyr i nød
Velværehold med Jackson Galaxy Foundation å mate kjæledyr i nød

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Velværehold med Jackson Galaxy Foundation å mate kjæledyr i nød

Video: Velværehold med Jackson Galaxy Foundation å mate kjæledyr i nød
Video: Маленький лисенок вышел к людям за помощью 2024, April
Anonim

Det er sesongen å gi med Wellness og Jackson Galaxy. I en begrenset periode kan du kjøpe Wellness Pet Food hos Chewy.com, og de skal donere et måltid til et husdyr.

Med et oppdrag for å forbedre livene til sultne lyskjæledyr gjennom bedre ernæring, har Wellness Natural Pet Food (WNPF) gått sammen med Chewy.com for å hente mat til dyrebehov. Fra 1. november til 15. desember, vil WNPF donere en hund eller kattemel for hvert Wellness-produkt som selges på Chewy.com.

Relatert: Tame Your Cat's Hairballs Med Wellness Natural Hairball Control Formula

Det er ingen tilfeldighet at tidspunktet for dette initiativet knytter seg til høytiden når den åndsgivende ånden er i topp og for oppover 150.000 hjemløse hunder og katter, betyr det at en mage full av sunn mat er i nær fremtid. Donasjonen av disse måltidene samordnes gjennom Jackson Galaxy Foundation, en ideell organisasjon som nylig ble lansert av Animal Planet-stjernen Jackson Galaxy. Stiftelsens mål er å drive adopsjonsnumre gjennom innovasjon, bedre lydesign og konstruksjon, og gi inspirasjon og empowerment til dyreforesatte.

"Overbefolkning i dyrehjem er et alvorlig problem, men det er bevegelser vi kan gjøre for å sikre at disse dyrene får riktig ernæring de krever," sa Galaxy. "Vi er takknemlige for den fortsatte støtten vi mottar fra Wellness, og denne siste innsatsen vil bidra til å sikre en bedre livskvalitet for disse kattene og hundene i nød."

Relatert: Produktanmeldelse: Wellness CORE Superfood Protein Bars

Men det slutter ikke der. Som et ekstra insentiv, vil WNPF donere et ekstra måltid (to måltider totalt) for hvert Wellness-produkt kjøpt gjennom Chewy.coms Autoship & Save replenishment program.

Mellom de tre organisasjonene er det forventet at tallene faktisk vil slå 150.000 merket, og at dyr i nød vil få mat av topp kvalitet mens de venter på deres evig hjem.

Å merke seg at overbefolkningen er en voksende bekymring, Galaxy føler at disse bevegelsene bare er ett skritt for å sikre at disse dyrene får riktig omsorg og ernæring.

For å lære mer om programmet, besøk Jackson Galaxy Foundation-siden på Facebook.

Anbefalt: