Logo no.sciencebiweekly.com

Wu-Tang Clan ikke ned med Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Innholdsfortegnelse:

Wu-Tang Clan ikke ned med Woof-Tang Clan Dog Walking Service
Wu-Tang Clan ikke ned med Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Wu-Tang Clan ikke ned med Woof-Tang Clan Dog Walking Service

Video: Wu-Tang Clan ikke ned med Woof-Tang Clan Dog Walking Service
Video: No Windscreen = No Problem! 2024, April
Anonim

Bilder av: Ermolaev Alexander / Shutterstock.com

Du skjønner ikke med Wu-Wu-Tang-klanen, det er! Stiftende medlem RZA saksøker Woof-Tang Clan hundevandertjeneste for brudd på varemerker, og han spiller ikke.

Hip-Hop Stars Wu-Tang Clan tilbrakte mye av 90-tallet og la ut sine hardcore rap-tekster, og fortalte alle jentene de ønsket dem på deres "Ice Cream Truck", og ringte vil bli gangstenger ut hvor de fant dem.

Relatert: Rapper Hits Alle de riktige notatene med beroligende sang for hunder [Video]

Stiftende medlem RZA har funnet et problem med en Brooklyn-basert hundevandstjeneste, og Method Man er bare ikke nede med den heller. Selskapet, kalt Woof-Tang Clan, selger t-skjorter på deres nettside som gir hyllest til den opprinnelige klanen, og Woof-Tang eier Marty Cuatchon sier at han ikke er helt sikker på hvorfor RZA (aka Robert Diggs) ikke graver hyllen betalt.

Ifølge rettspapirer sa RZA at navnet og logoen som Cuatchon spiller ut av, har vært umiskjennelig knyttet til hip hop-gruppen siden 1993. Han sier at Cuatchons bruk er et brudd på varemerkeregistrene som allerede eies av Wu -Tang Clan, og Cuatchon må slutte å bruke det umiddelbart.

Cuatchons kort viser en hund som heter Bali på en gul og blå bakgrunn, akkurat som Wu-Tang-medlem Old Dirty Bastards solo-debutalbum gjorde bare ved å bruke Old Dirty Bastard's face (RIP ODB). Cuatchon sier at han er en fan, og han vet nå at RZA er varmt, men skulle ikke si mye mer før han hadde noe juridisk råd.

Relatert: Portland's Parking Kitty App bringer alle de kuleste kattene til mye [Video]

Han sa at han som hundevenner og vifte trodde det var en morsom og passende måte å hylle gruppen, og hevder at han fremdeles går "de dårligste hundene" noensinne.

Woof på med deg selv, da!

Anbefalt: