Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 5 Alt-i-ett-akvarier

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 Alt-i-ett-akvarier
Topp 5 Alt-i-ett-akvarier

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 5 Alt-i-ett-akvarier

Video: Topp 5 Alt-i-ett-akvarier
Video: Nitric oxide - benefits and side effects 2024, April
Anonim

Du vil ha en fisketank, men du vil ha alt du trenger i en pakke. Her er vår liste over topp 5 alt-i-ett akvarier.

Å ha et blomstrende akvarium i hjemmet ditt er en ting med skjønnhet - det vil sikkert være et tema for diskusjon når du har folk over. Men det er mange som liker ideen om å ha et akvarium hjemme, men vil ikke gjøre alt arbeidet som forsker på nødvendig utstyr, handler for de riktige modellene, og setter alt på. For disse menneskene er et alt-i-ett akvarium en drøm som går i oppfyllelse. Her er vår liste over de fem beste alt-i-ett akvariene som du kanskje vil vurdere.

De beste alt-i-ett-akvariemodellene

Det finnes mange forskjellige alternativer der ute for alt-i-ett akvarier, men noen er bedre enn andre. Når du handler for et alt-i-ett-akvarium, bør du unngå å handle på egen hånd alene fordi du kan ende opp med en lav-kvalitet tank og skummelt utstyr som vil brenne ut etter noen måneder. Gjør deg selv en tjeneste og bruk litt mer for en solid tank og høy kvalitet utstyr.

Her er noen av de beste alt-i-ett akvariene på markedet:

NUVO Fusion Nano 20: NUVO Fusion Nano 20 er laget av Innovative Marine (IM), og tilbyr den elegante raffinementen til en alt-i-ett-tank i en håndterlig størrelse på 20 liter. Denne tanken måler 24-by-15-by-13 inches og den er laget av høy klarhet glass for en nydelig skjerm. Den leveres med et 3-trinns filter, og det passer godt sammen med det stilige Skkye Light LED-belysningssystemet.

Relatert: Topp 5 LED akvariumbelysningssystemer

  1. Eheim Aquastyle Akvarium: Eheim Aquastyle Aquarium er den perfekte løsningen for en all-in-one ferskvannstank. Denne modellen har en desktop-vennlig design med avrundede glass hjørner og en sømløs utsikt over vannlevende liv fra alle vinkler. Den har en kapasitet på 9 liter og leveres med et energieffektivt filter og LED-belysningssystemet samt filtermediet du trenger for å komme i gang.
  2. BIOTA Alt-i-ett saltvannsakvarium: Markedsført som det første "smarte" saltvannakvariet, gjør BIOTA alt-i-ett saltvannsakvarium det enkelt for alle å sette opp og opprettholde et blomstrende saltvannsøkosystem. Denne alt-i-ett-tanken leveres med alt nødvendig utstyr innebygd, og det har en enkel 3-trinns oppsettprosess. Du kan også kjøpe Biota deluxe akvariumpakke som inkluderer koraller, fisk og levende sand i tillegg til tankutstyr og rekvisita.

Relatert: Kondisjonering din fisketank med Seachem Prime

  1. biOrb Mega Aquarium Kit: Desktop akvarier blir stadig mer populære og biOrb Mega Aquarium Kit er en av de mest populære modellene på markedet. Dette alt-i-ett-akvariet kommer i en kapasitet på 16 liter med et 5-trinns filtreringssystem, luftpumpe og lavspente belysningssystem. Alt du trenger å legge til er vann og fisk. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger og leveres med en detaljert bruksanvisning.
  2. Fluval Sea EVO Marine Aquarium: Et annet populært alternativ i desktop akvarier, er Fluval Sea EVO Marine Aquarium den perfekte måten å dyrke et miniatyrrev display. Denne tanken har en kapasitet på 13,5 liter og leveres med et 3-trinns filter, et LED-belysning med høy ytelse, og alle de andre forsyningene du trenger for å komme i gang.

Bare fordi et alt-i-ett akvarium kommer med alt du trenger for å sette opp tanken, betyr det ikke at du ikke fortsatt trenger å gjøre arbeidet med å opprettholde det. Tankfilteret ditt vil bidra til å holde tanken ren, og tankvarmeren vil varme den til riktig temperatur. Men du må fortsatt gjøre noe grunnleggende vedlikehold for å holde vannkvaliteten i tanken din høy for helse og sikkerhet for fisken din.

Anbefalt: