Logo no.sciencebiweekly.com

Omtrent 50% av Fortune 500-selskapene tilbyr dyreforsikring til ansatte

Innholdsfortegnelse:

Omtrent 50% av Fortune 500-selskapene tilbyr dyreforsikring til ansatte
Omtrent 50% av Fortune 500-selskapene tilbyr dyreforsikring til ansatte

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Omtrent 50% av Fortune 500-selskapene tilbyr dyreforsikring til ansatte

Video: Omtrent 50% av Fortune 500-selskapene tilbyr dyreforsikring til ansatte
Video: Why the Ruins of this N.Y. tower were moved to Indiana - IT'S HISTORY 2024, April
Anonim

Bilder av: Pressmaster / Shutterstock

I økende grad ser folk på jobbfordeler som inkluderer deres kjæledyr. Pet forsikring blir en populær perk, som nesten halvparten av Fortune 500-selskapene tilbyr dette til sine ansatte.

Det er gitt at våre kjæledyr er som barn. Når de er syke, må vi ta vare på dem, og regningen er vanligvis ikke billig. Dagens arbeidsplass er reflekterende av dette, så mange arbeidsgivere har begynt å tilby kjæledyrsforsikring som en arbeidsfordel for sine ansatte.

Relatert: Gambling med kjæledyrforsikring

Ifølge Scott Liles, sjefsdyrforsikringsansvarlig for Nationwide Insurance, tilbyr omtrent halvparten av Fortune 500-selskapene noen form for dyrehjelpsdekning til sine ansatte, og flere og flere ansatte bruker fordelen.

Nesten to millioner kjæledyr var forsikret med en slags politikk i 2016, og innen 2019 er kjæledyrsforsikring anslått til å overstige 1 milliard dollar i markedsdekning. Liles sa at ansatte ser på kjæledyr som en del av familien, og jobber som gjenkjenner det familieforholdet ligger på toppen av de potensielle medarbeiderlistene.

Pet forsikring kan koste $ 40- $ 100 i måneden hvis du kjøper på egen hånd, og disse retningslinjene dekker vanligvis ulykker og sykdom, men ikke nødvendigvis velværebesøk eller rutinemessige vaksinasjoner. Å ha en arbeidsprest som hjelper eller dekker det som er lettelse for mange ansatte, spesielt når forsikring er litt av en gamble ved at du kanskje aldri trenger å bruke det du legger inn.

Når det er sagt, sier Dr. Abe Van Beven med Petcure Oncology at han ikke tror at kjæledyr er forsikret nok fordi når du trenger tilgang til omsorg for ting som kreft, kan mange mennesker ikke dekke kostnadene for omsorg. Behandling i situasjoner som kreft eller andre sykdommer kan koste en kjæledyrseier fra $ 4000 til $ 9000, sier han og forsikring er nøkkelen.

Beslektet: 5 tidsbesparende tips for valg av pet forsikringspolicy

Personlig, og med en dyr veterinær, har jeg brukt nesten $ 13K på min gamle golden retriever siden september i fjor. Mellom å bli diagnostisert med Cushings sykdom og ha en ukjent tilstand som førte oss til å fjerne en av hennes ben, har jeg ofte sagt at forsikringen ville vært fantastisk. Vi har for tiden kjæledyrsforsikring for valpen vår, og vil for alltid.

Det er derfor jeg kan se, som mange andre gjør, hva en arbeidsfordeling er, og jeg ville ikke bli overrasket om flere selskaper fulgte med!

Anbefalt: