Logo no.sciencebiweekly.com

CDC Issues Warnings om økning i insektbårne sykdommer

Innholdsfortegnelse:

CDC Issues Warnings om økning i insektbårne sykdommer
CDC Issues Warnings om økning i insektbårne sykdommer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: CDC Issues Warnings om økning i insektbårne sykdommer

Video: CDC Issues Warnings om økning i insektbårne sykdommer
Video: Internet Technologies - Computer Science for Business Leaders 2016 2024, April
Anonim

Bilder av: POPimage / Shutterstock

Sommeren er rundt hjørnet og Sentrene for sykdomskontroll og -forebygging har utstedt advarsler om mygg-, flea- og tick-bite-båret sykdommer som er på vei oppover.

Sentrene for sykdomsbekjempelse og forebygging (CDC) sier at sykdommer som kommer fra mygg, loppe og kryssbiter stiger i USA, og advarer borgere om å ta seg av å ikke bli bitt.

Relatert: The Best-Rated Tick Remedies and Preventions on Amazon

Ifølge Vital Signs-rapporten har CDC delt, sykdommer som kommer fra mygg, loppe og / eller kryssbiter tredoblet siden 2004. Rapportutvalget var fra 2004 til 2016 og hevdet at en voksende liste over sykdommer inkludert Zika, West Nile, Lyme og chikungunya har gjort folk veldig syk de siste årene.

Dr. Robert Redfield er direktør for CDC, og han sier at borgere må ta skritt for å hindre biter, samt være proaktive i behandlingsstrategier for å bekjempe disse sykdommene, og rapporten identifiserer også skritt som folk kan ta for å beskytte seg selv og deres familier. Dr. Redfield sa at de første forsvarslinjene mot sykdommene kommer fra statlige og lokale helseavdelinger.

Forskere ved CDC l0oked til 16 fremtredende sykdommer som bæres av insekter og andre organismer fra 2004-2016 og fant at ni typer bakterier ikke tidligere rapportert hadde vært tilstede i USA. Sju av de nye bakteriene kom fra flått, og 60% tick bite-borne sykdommer stod for over 60% av alle mygg, loppe og tick-bite relaterte sykdommer.

I tillegg rapporterte CDC at i 2016 var den vanligste kryss-overførte sykdommen Lyme, etterfulgt av ehrlichiosis og anaplasmosis. Myggene brakte nye eller uvanlige virus til USA, inkludert West Nile, dengue, chikungunya og Zika. Tro det eller ei, pesten var den vanligste loppebårne sykdommen notert av CDC.

Relatert: 5 steder for regelmessig å sjekke hunden din for flått

Tjenestemenn på CDC antyder at bedre verktøy for å støtte statlig og lokal innsats for å oppdage og kontrollere sykdommene, vil best bidra til å forhindre dem. De anbefaler også at folk bruker EPA-godkjente insektsrepellanter, bruk langermede skjorter og lange bukser i områder som er rike med insekter, behandle kjæledyr for loppe og kryssforebygging, og gjør det de kan for å holde mygg, flått og lopper vekk fra hjemmet.

CDC har lovet å gi mer penger til amerikanske stater og territorier, slik at de bedre kan reagere på insekter, og de ser også på å utvikle tester og behandlinger for sykdommer som kommer fra insekter.

Anbefalt: