Logo no.sciencebiweekly.com

Familie krever svar som hunden dør på Delta Flight Layover

Innholdsfortegnelse:

Familie krever svar som hunden dør på Delta Flight Layover
Familie krever svar som hunden dør på Delta Flight Layover

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Familie krever svar som hunden dør på Delta Flight Layover

Video: Familie krever svar som hunden dør på Delta Flight Layover
Video: planeTALK | Prof Jürgen RAPS 2/2 „Strengthening confidence in flying“ (English Subtitles) 2024, April
Anonim

Bilder av: Evan Oshan / Oshan & Associates

En annen hund har dødd mens han flyr på et nasjonalt flyselskap, og hundens eiere er hjerteskjorte og vil ha svar på hva som skjedde med deres kjære familiemedlem.

En åtte år gammel Pomeranian som heter Alejandro, døde mens han reiste på Delta Airlines fra Phoenix til Newark, New Jersey, og familien hans er hjertebrudd og krevende svar på hva som skjedde med sin fattige valp på den skjebnefulle flukten.

Michael Dellegrazie og kjæresten hans reiste fra Phoenix til New York og de satte Alejandro på flyet med sikte på å plukke ham opp i New Jersey. Det var en layover i Detroit, og der ble Alejandro holdt i et lastanlegg.

Relatert: United Airlines oppnår oppgjør med familie av forsørget valp

Evan Oshan er Dellegrazies advokat og representerer paret. Han sa at stoppet i Detroit var klokka 6:00 og Alejandro ble sjekket på og i live. Men det skjedde mellom 8: 00-8: 30, da han igjen ble sjekket på og funnet død.

En Delta-tjenestemann sa at hundens kasse hadde oppkast og væsker inne. Delta uttalelse om hendelsen sa at de gjennomfører en grundig gjennomgang for å finne ut akkurat hva som skjedde, og jobbe med hundens eiere så godt de kan for å støtte dem i deres tap, men de kan.

Erklæringen sa at de forstår at kjæledyr er familiemedlemmer, og at Delta er fokusert på sikkerheten til dyrene de transporterer. De tilbød også at hunden hadde en obduksjon av en veterinær for å gi familien og flyselskapet flere svar.

Hundenes død kommer i kjølvannet av flere dyrelaterte ulykker som skjedde i mars, særlig døden til en fransk bulldogvalp som døde på en United airline-flytur etter at en ledsager insisterte hunden ble satt i overhyllen, hvor han kvalt til døden.

Relatert: Delta Airlines flyr feilaktig valp til 4 forskjellige destinasjoner

En dag etter valpens død ble en 10 år gammel tysk hyrde ved et uhell fløyet til Japan, i stedet for Kansas, der han opprinnelig var bestemt, mens en stor dansker som skulle komme til Japan endte opp på hundens sted i Kansas. Denne hendelsen hadde en god slutt, med hunden gjenforenet med familien to dager senere.

Senere i samme uke ble imidlertid en annen United-flyvning avledet etter at flyselskapet hadde funnet ut at en hund var på feil fly, og de gjorde flyendringer for å sikre at hunden ble levert trygt til eieren.

Og som følge av disse uhellene, unngikk United og endret sitt PetSafe-program og forbød flere hundeser fra å bli transportert av selskapet på grunn av flyrisiko. Inkludert i det raseforbudet er den franske bulldogen, av frykt for å puste problemer.

Dette fører alle forbrukerne til å bekymre seg for om det er trygt i det hele tatt å transportere hunden sin i luften i noen kapasitet, og at flyselskapene krypterer for å gjenvinne tillit og tillit til evnen til å gjøre det. Bedrifter ser etter måter å jobbe med både forbrukere og flyselskaper, med ett selskap som lager en virtuell sittestjeneste for kjæledyr som flyr frakt.

Våre kondolanser er med familien av søte Alejandro.

Image
Image

Lori Ennis er en kone, mor og venn til alle dyr. Et selvbevisst "hot mess", hun bor i Maryland hvor hennes marine mann er stasjonert, sammen med hennes goofy Golden Retriever, Dixie, hennes galke valp Lilly, og hennes sønn Luke. Lori og hennes ektemann har fostret Golden Retrievers i mange år, og vet at ingen hjem er komplett uten et dyrfamilie!

Anbefalt: