Logo no.sciencebiweekly.com

SniffSpot gjør grønt rom for byhunder en virkelighet

Innholdsfortegnelse:

SniffSpot gjør grønt rom for byhunder en virkelighet
SniffSpot gjør grønt rom for byhunder en virkelighet

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: SniffSpot gjør grønt rom for byhunder en virkelighet

Video: SniffSpot gjør grønt rom for byhunder en virkelighet
Video: Connecting the Dots Between EDS and POTS - Presented by Dr. Satish R. Raj and Dr. Peter C. Rowe 2024, April
Anonim

Bilder av: alexei_tm / Shutterstock

En ny markedsplass med navnet Sniffspot forbinder hundeiere til trygge og praktiske rom for sine furbabier for å få trening, og hjelper kjæledyrseiere å finne nye venner i prosessen.

For noen år siden grunnla David Adams firmaet 2nd Address, en markedsplass som hjalp brukere med å finne bolig, fordi han opprinnelig hadde problemer med å finne månedlig møblerte boliger. Han sa at han vanligvis starter selskaper basert på problemer han måtte ha, og da han flyttet til Seattle, innså han at det var lite grønt plass for hunden hans, Soba, å spille inn. Det var for seks måneder siden, og begynnelsen av SniffSpot, en markedsplass som lar eiere av kjæledyr forbinde med eiendomsbesittere som er villige til å dele sine utenfor rom for valper å leke.

Adams sa at da han vedtok Soba for et og et halvt år siden, fant han at hennes høye energi førte til noen dårlige opplevelser rundt tradisjonelle "hundeparker". Soba ble bitt på en hundepark, og etter at hun trengte en veterinærbesøk For den tingen tenkte Adams om hva han kunne gjøre for å gi henne litt plass som ikke var i en hundepark. Å bo på syvende etasje i en boligbygging gjorde det en utfordring, men en han møtte med lanseringen av SniffSpot.

Relatert: 7 Dyrevennlig Hotell Etikett Tips

Adams sa Sniffspot henvender seg til folk som vil ha mer kontrollerte miljøer for sine kjæledyr. Folk som leter etter trygge situasjoner som tillater hunder som kan være mer reaktive rundt andre mennesker og hunder, ikke å være i fare eller risikere fare for sine kjæledyr.

Adams innser at 30% av hundenes eiere er tusenår, og flere og flere tusen år går inn i byer. Fordi byene ikke nødvendigvis er kjent for deres hundevennlige rom, sa Adams at det å knytte personer som leter etter slike mellomrom med de som har dem, og som ønsker å tjene litt ekstra penger, er en no-brainer.

Tenk på SniffSpot som en familie på Airbnb. Brukere kan se på eiendommer som gir mulighet for kjæledyrseiere å benytte sine hundevennlige verft og mellomrom, og vertene av eiendommen leverer informasjon relatert til og bilder av eiendommen. Detaljer om eiendommen inkluderer fekting informasjon samt rase restriksjoner, tidsmessige, antall hunder tillatt når som helst, og så videre, og brukere kan selv planlegge for å møte opp med andre kjæledyr for å koble med likesinnede mennesker. En bruker reserverer og betaler for plassen gjennom nettstedet, og nyter deretter det gode livet for den planlagte tiden.

Mange "vertsegenskaper" gjør seg selv opptatt av potensielle brukere som forlater hundeleker og fasiliteter på sine eiendommer for kjæledyrseiere å nyte mens de besøker. Adams sier at off-leash tid for en hund er veldig viktig, og å knytte flere og flere urbane kjæledyr-eiere med denne muligheten virker som en vinn-vinn for alle.

For å være vertskap, er det ikke noe annet krav enn å ha ingen farer for hunder. Adams sier at vertsnavn, e-post og adresser er sjekket, og de foretar vanligvis et intervju samt et besøk på nettstedet noen ganger. Verter kan sette pris, minimalt starter på $ 4 / time per kjæledyr. SniffSpots andel av oppsettet er 12%.

Relatert: Pet Zone IQ Treat Ball Øvelser Din hunds hjerne

Adams sier at noen verter lager $ 60 per dag, slik at andre mennesker bare kan nyte hunden sin, mange som ikke engang er hjemme når penger gjøres. Alt en bruker må gjøre er å behandle rommet som om det er eget, og alle er glade.

For tiden er det over 70 SniffSpot-verter i Seattle-området, og Adams sier at de ønsker å sakte vokse rundt i Washington og videre. Adams sier at i motsetning til andre "deling" -steder der ute, er han unik fordi det ikke er noen invasjon i hjemmet, og folk betaler ganske mye, spiller og går.

Anbefalt: