Logo no.sciencebiweekly.com

Hvordan behandle loppebid på hunder

Innholdsfortegnelse:

Hvordan behandle loppebid på hunder
Hvordan behandle loppebid på hunder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hvordan behandle loppebid på hunder

Video: Hvordan behandle loppebid på hunder
Video: CAMPING in RAIN - Mountain - Roof Tent - Dog 2024, Kan
Anonim

Bilder av: Pcanzo / Bigstock.com

Ta en bit av plagsomme loppeproblemer, da vi går over måter å behandle loppebitt på hunder.

Lopper er ikke bare et vanlig problem hos hunder, men de er også vanskelige å utrydde når de har angrepet kjæledyret ditt og ditt hjem. Loppene forårsaker for det meste liten irritasjon og kløe, men i noen tilfeller har hunder en allergisk reaksjon på loppebitt som kan bli veldig alvorlig. For å redde kjæledyret fra irritasjonen og lidelsen til en alvorlig angrep, ta deg tid til å lære å behandle loppebitt på hunder.

Flea Allergi Dermatitt

Loppeinfeksjoner er ganske enkle å gjenkjenne fordi det ikke bare er sannsynlig at du får øye på loppene som kryper på hundens hud, men det vil du også oppleve atferdsendringer også. Hunden din vil bli rastløs og han vil klø, slikke eller tygge på seg selv mer enn vanlig. Andre tegn på loppeangrep kan inkludere å skrape ørene eller riste på hodet. Dette er alle vanlige symptomer på en loppeinfeksjon, men symptomene på loppe allergi dermatitt, eller loppe bite overfølsomhet, kan være litt annerledes. Hunder kan utvikle denne tilstanden i alle aldre, selv om den vanligvis ses på unge hunder mellom 1 og 5 år.

Relatert: Min hund har lopper - hva skal jeg gjøre?

Flea allergi dermatitt er ikke en reaksjon på loppen selv, men til spytt. Loppespytt kan bære mer enn 15 forskjellige antigener, og hver av disse antigenene har potensial til å forårsake en allergisk reaksjon i hunden din. Vanlige symptomer på loppe allergi dermatitt inkluderer å bite eller skrape på baksiden av halen, intenst kløe, håravfall eller tynning ved bunnen av halen, scabs på huden og loppefly på kroppen eller i hundens sengetøy. Når en hund utvikler loppe allergi dermatitt, er det lite sannsynlig å bli desensibilisert til å loppe biter - hunden vil alltid være overfølsom.

Behandlingsalternativer for flea bites

Behandlingsalternativene for loppe allergi dermatitt er ikke annerledes enn selve loppeinfeksjonen. I alle tilfeller er forebygging det beste løpet av handlingen, fordi når en loppeinfeksjon utvikler seg, kan det være vanskelig å utrydde alle eggene, larver og voksne lopper. Å bruke en aktuell forebyggende er den beste måten å beskytte kjæledyret mot lopper og å behandle en loppeangrep. Aktuelle loppeforebyggende midler inneholder vanligvis både voksen- og insektsvekstregulatorer (IGRs) - den voksne sykdommen dreper den voksne loppen mens IGR dreper eggene og larver som forhindrer dem i å utvikle seg til voksne.

Relatert: Flea Repellent Dog Treat Recipe

I tillegg til aktuelle forebyggende stoffer, anbefaler noen veterinærer bruk av muntlige forebyggende midler. I tillegg kan loppesjampoer være nyttig i beroligende hundens irritert hud og dreper av loppene. Ikke bare vil du bli kvitt hunden din på loppene, men du må rengjøre sengetøyet og sannsynligvis vakuum og behandle møbler og tepper i huset for å hindre gjeninfeksjon. I tilfelle av loppe allergi dermatitt, kan hunden kreve behandling med antihistaminer eller steroider for å behandle reaksjonen på bittene.

Loppeinfeksjoner er mer enn bare et problem for kjæledyr eiere - de kan være et alvorlig problem. Gjør deg selv og din hund en tjeneste ved å bruke en loppepreventiv regelmessig for å hindre loppinfeksjoner og å behandle loppebitt på hunder.

Anbefalt: