Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er ulemper ved antibiotika for kjæledyr?

Innholdsfortegnelse:

Hva er ulemper ved antibiotika for kjæledyr?
Hva er ulemper ved antibiotika for kjæledyr?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er ulemper ved antibiotika for kjæledyr?

Video: Hva er ulemper ved antibiotika for kjæledyr?
Video: Heartworm with video 2024, April
Anonim

Er du bekymret for å gi kjæledyret ditt for mange antibiotika? For å unngå motstand, finnes det alternative produkter for å behandle vanlige helseproblemer.

Antibiotika er ofte foreskrevet for å behandle en rekke lidelser hos hunder, men dyreeiere bør være oppmerksomme på at det er noen ulemper forbundet med bruk av antibiotika. Heldigvis finnes det også alternativer til antibiotika, så det er definitivt verdt å ta en integrert tilnærming når det kommer til din furry venns helse.

Din hunds kropp kan utvikle en resistens mot antibiotika

Antibiotikaresistens forekommer hos mennesker, men det kan også forekomme hos kjæledyr. I utgangspunktet bakterier som forårsaker sykdom er i stand til å finne måter å motstå medisiner som er foreskrevet av veterinærene.

Motstand kan utvikle seg som følge av at antibiotika blir over-prescribed og brukes i tilfeller når de ikke egentlig er egnede. Feil varighet og dosering kan også føre til antibiotikaresistens, og lave, hyppige doser som ikke er sterke nok til å eliminere alle bakterier, kan føre til at noen av de overlevende bakteriene utvikler en resistens. Bakteriene kan da overføre denne resistansen til andre bakterier, noe som gjør medisinen ineffektiv.

Andre ulemper ved bruk av antibiotika

I tillegg til at du må motta resept fra veterinæren din for å gi kjæledyret ditt et antibiotika, er det også bivirkninger som er forbundet med disse medisinene.
I tillegg til at du må motta resept fra veterinæren din for å gi kjæledyret ditt et antibiotika, er det også bivirkninger som er forbundet med disse medisinene.

Vanlige bivirkninger inkluderer allergiske reaksjoner, inkludert hudirritasjoner som elveblest og utslett, samt fordøyelsesproblemer som irritasjon i magen, oppkast og diaré. Ditt kjæledyr kan til og med utvikle sekundære infeksjoner, som gjærinfeksjoner, og kan bli sløv eller miste sin appetitt.

Alternativer til antibiotika

Vetericyn Plus®-produkter, som anbefales av topp veterinærer, inneholder ingen antibiotika, steroider eller te-treolje, og er trygge å bruke for alle dyr. De er giftfri, så vel som lett å administrere, og de kan brukes som behandlingsalternativ når antibiotika ikke er passende. I motsetning til antibiotika vil ditt kjæledyr ikke utvikle motstand mot disse produktene, og de kan ikke brukes for mye.

Her er noen av de mange Vetericyn Plus-produktene som kan takle en rekke lidelser uten frykt for antibiotiske bivirkninger:

  1. Veterinær Plus All Animal Wound and Skin Care kan brukes til å rense sår grundig, som riper, kutt og slitasje på hundens hud.
  2. Veterinær Plus All Animal Antimicrobial Hydrogel er en gel som kan gi en beskyttende barriere for å behandle sår, og den er nyttig for postkirurgiske steder, sårbare senger, vanskelige steder og sårforbindinger.
  3. Vetericyn Plus All Animal Eye Wash er spesielt formulert for bruk i og rundt hundens øyne. Det kan bidra til å rense øynene for å lindre irritasjon forårsaket av fremmede rusk og smuss.
  4. Vetericyn Plus Hot Spot Antimikrobiell Gel benytter avansert hypoklor teknologi for å lindre symptomer som er forbundet med sår, slitasje og riper. Det kan også brukes til å hindre gjentakende hudirritasjoner og kløende hud.
  5. Vetericyn Plus All Animal Ear Spray kan brukes daglig for å opprettholde rene ører og redusere risikoen for irritasjon. Det kan også brukes til å skylle, rense og ta vare på sår og irritasjoner i øregangen og ytre øret, og å rense ørene når de har blitt rammet av irriterende stoffer som forurensende stoffer eller forurensninger.

I stedet for å stole utelukkende på reseptene, prøv Vetericyn Plus-produkter for å gi din hunds kropp ekstra støtte når han / hun trenger det, uten å måtte bekymre deg for antibiotikaresistens eller harde bivirkninger.

Anbefalt: