Logo no.sciencebiweekly.com

Hva er årlig dekning med hundesikring?

Innholdsfortegnelse:

Hva er årlig dekning med hundesikring?
Hva er årlig dekning med hundesikring?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Hva er årlig dekning med hundesikring?

Video: Hva er årlig dekning med hundesikring?
Video: Scandinavian Canoe Adventure - 2 Brutal Days 2024, April
Anonim

Bilder av: Aleksei Semjonov / Shutterstock

Årlig Dekning gir deg trygghet i et helt år når det gjelder hundens helse

Mens du sikkert vet hvorfor det er viktig å få hunden din dekket av kjæledyrsforsikring, kan alle de mange forskjellige typer politikk og tilgjengelige alternativer sende deg kjører til åsene. Selv om det kan virke komplekst ved første øyekast, er de gode nyhetene at det ikke er egentlig mange forskjellige politiske typer tilgjengelig, og når du forstår dem, er de ganske enkle. En av de tilgjengelige policy typene å velge kalles årlig dekning. Som enhver politikk har den sine positive og negative sider.

Alt om årlig dekning

Årlig dekning er en årlig politikk, som må fornyes hver 12. måned. I hvert ettårig periode får du en godtgjørelse (la oss si $ 12 000, selv om det eksakte beløpet varierer mellom retningslinjer og leverandører). Dette betyr at forsikringsselskapet vil betale opp til $ 12.000 av veterinærregninger i løpet av året. Dette kan være for en sykdom eller skade, eller for en rekke separate plager. Ved slutten av 12 måneder må politikken fornyes, og eventuelle forhold som hunden din har hatt under denne perioden regnes som en eksisterende tilstand.

Relatert: Fakta og myter om hundesikringspolicyer

Hva er fordelene med årlig dekning?

Den største fordelen ved å få årlig dekning for valpen din er at den er billigere enn de fleste andre typer politikk. Hvis du er på et budsjett, men du fortsatt vil sørge for at hunden din er forsikret i tilfelle en medisinsk nødsituasjon, kan dette være den beste typen dekning for deg. Det kan være et godt alternativ hvis du ikke vil betale ut for store månedlige premier. I tillegg tilbyr det et omfattende dekningsnivå for kortsiktige sykdommer eller skader.

Relatert: 3 Nytende grunner til at hundenes forsikring er viktig

Hva er ulemper med årlig dekning?

Det største problemet med årlig dekning er at det faller ned når det kommer til gjentatte skader eller kroniske sykdommer. For eksempel, hvis hunden din ble diagnostisert med diabetes, ville årlig dekning betale for veterinærregningen for resten av varigheten din. Men da det ble tid til å fornyes, ville diabetes bli oppført som en eksisterende tilstand, og de ville derfor ikke dekke noen mer kostnader. Hvis hunden din aldri får en kronisk lidelse, er det bra! Men hvis han gjør det, kan du være med for noen heftige veterinærregninger.

Kostnader involvert

Det er vanskelig å anslå den nøyaktige kostnaden for en årlig forsikringspolicy for hunden din, men det er trygt å si at det vil være det billigste alternativet for å få poochs veterinære regninger dekket. Forsikringspremiene kan variere avhengig av hvilket selskap du går med, hvor du bor, hvor gammel hunden din er, hvilken rase han er, og om hunden din har en ujevn medisinsk historie. Den beste ideen er å shoppe, hvis du leter etter det billigste alternativet. Det er imidlertid viktig å vurdere fradragsberettiget også. De billigste retningslinjene har vanligvis høyt fradragsberettiget, noe som er veldig bra hvis du ikke hevder eller du har råd til den høye fradragsberettiget dersom du har krav. Sørg for at fradragsberettiget er innenfor budsjettet, eller du kan bli stående i et stramt punkt når det gjelder å hevde på din policy.

Bunnlinjen

Ingen andre kan fortelle deg hva slags politikk som er best for deg og din hund. Selv om mange foretrekker å gå med en litt dyrere politikk, som gir bedre beskyttelse for hunden deres i tilfelle kronisk tilstand, er det egentlig en personlig sak. Hvis du er villig til å ta risikoen, eller hvis du har et begrenset budsjett, kan årlig dekning være akkurat det du leter etter.

Anbefalt: