Logo no.sciencebiweekly.com

Adoptable Dog Of The Week - Amstel

Innholdsfortegnelse:

Adoptable Dog Of The Week - Amstel
Adoptable Dog Of The Week - Amstel

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adoptable Dog Of The Week - Amstel

Video: Adoptable Dog Of The Week - Amstel
Video: How to Start a Pet Sitting Side Hustle in 2023 (Ultimate Step-By-Step Guide for Beginners) 2024, April
Anonim

Vennligst si hei til Amstel, vår Adopterable Dog of the Week fra Adoptapet.com. Amstel er en Shiba Inu Mix fra New York City, NY. Han er allerede nøtter, housetrained, og oppdatert med skudd.

Amstels historie

Amstel er en 10 år gammel Shiba Inu Mix som veier ca 40 pounds. Amstel trenger å finne et nytt hjem, da hans nåværende eiere ikke lenger er i stand til å ta vare på ham fordi de betaler for en daglig hunger og regelmessig ombordstigning.

Amstel er rolig, kjærlig og beskyttende. Han samhandler godt med folk han kjenner, og beskrives som unikt kjærlig mot sitt folk. Han kan være beskyttende for sitt folk når han nærmer seg fremmede utenfor hjemmet. Han tolererer barn og blir plukket opp, men Amstel vil sannsynligvis foretrekke et hjem som ikke hadde små barn.

Så langt som Amstel er interessert i andre hunder, liker han å leke med andre hunder, og han vil stort sett ignorere mindre hunder. Men Amstel er ikke slank og vil stå på bakken med andre hunder som han føler truer ham. Han er grei å bli preparert og vet grunnleggende kommandoer.

For å lære om Amstel og andre hunder som er oppe for adopsjon, vennligst besøk Adoptadog.com.

Anbefalt: