Logo no.sciencebiweekly.com

Adopsable Dog of the Week - Sophie

Innholdsfortegnelse:

Adopsable Dog of the Week - Sophie
Adopsable Dog of the Week - Sophie

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adopsable Dog of the Week - Sophie

Video: Adopsable Dog of the Week - Sophie
Video: Unruhe an der Leine nach Hundeangriff | Hunde verstehen | S04/E03 | WDR 2024, April
Anonim

Ville du ikke elske å komme hjem til dette smilende ansiktet hver dag? Møt Sophie, vår Adopterable Dog of the Week. Hun er en voksen amerikansk Pitbull Terrier fra Peoria, Illinois. Sophie er allerede spayed, housetrained, oppdatert med skudd, bra med barn, bra med hunder, og ikke bra med katter.

Sophie's Tale:

Jeg heter Sophie, men noen ganger pleier foreldrene mine Bunny fordi jeg er så søt og pelsen min er veldig myk! Jeg er 4 år ung og hadde en hard start på livet, men jeg er klar nå for mitt hjem for alltid.

Jeg er en valp som kjenner noen ting, som hvordan å sitte, riste, legge igjen, bli, slipp den, og jeg jobber med sitt ganske (wow, jeg er ganske smart)! Jeg er kasseopplært og potty opplært også. Jeg jobber med å holde alle mine føtter på bakken når jeg sier hei, så barn over 10 ville være best. Jeg tok noen agility klasser og virkelig ble forelsket, så kanskje det er noe vi kunne gjøre sammen? Jeg elsker virkelig å kose med fosterbrødrene mine, så en rolig, mannlig hundekammerat ville være flott for meg. Er du klar til å møte meg enda ?!

Hvis du er interessert i å møte Sophie, vennligst besøk Ikke Bully My Breed.

Anbefalt: