Logo no.sciencebiweekly.com

Adoptable Dog Of The Week - Zoe

Innholdsfortegnelse:

Adoptable Dog Of The Week - Zoe
Adoptable Dog Of The Week - Zoe

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adoptable Dog Of The Week - Zoe

Video: Adoptable Dog Of The Week - Zoe
Video: Unruhe an der Leine nach Hundeangriff | Hunde verstehen | S04/E03 | WDR 2024, April
Anonim

Møt Zoe (AKA Angel), vår Adopterable Dog of the Week. Hun er en voksen Doberman Pinscher-blanding fra Vancouver, BC. Hun er allerede spayed, housetrained, oppdatert med skudd, ikke bra med hunder, og bra med katter.

Zoes historie:

Denne vakre 5 år gamle Doberman er en fryd. Hun hilser deg med et stort toothy smil, mye kjærlighet, og er virkelig en valp på hjertet. Angel er en hengiven følgesvenn uten helseproblemer.

Hun er i lydighetstrening og, sant til rasen, elsker å jobbe med mennesker og lære nye ting. Zoe har masser av energi og trenger mye trening, struktur og en forutsigbar rutine i hennes dag. Hun elsker å vandre med eieren av fjellet i vinterens snø eller sommer med alle de nye luktene. Hun er en utmerket svømmer, og hvis det er et ekorn i skogen, vil hun glemme at hun er en hund og prøver å klatre opp trær etter dem!

Hun sover i sin egen seng om natten i stuen og vil bli der til morgenen. Hun er en fin hund for å vandre, men hun trenger litt arbeid på hennes leiekontrakt.

Zoe er beskyttende for sitt menneske, er hjemmeutdannet og vil gjøre noe for kjærlighet eller mat … Hun elsker maten sin! Dette inkluderer å spise is og enhver frukt eller grønnsaker. Hun vil motvirke surfe med mindre du holder øye med henne, den lille minxen! Hennes ideelle hjem ville ha et stort parti, mange turer, og noen som er Doberman opplevd.

Hun trenger å være den eneste hunden i hjemmet, men har det bra med katter. Hennes nåværende fosterhjem har fire og det har ikke vært hendelser.

Zoe er en søt, kjærlig hund som fortjener et flott hjem.

For å lære mer om Zoe, besøk Adoptapet.com.

Anbefalt: