Logo no.sciencebiweekly.com

Adoptable Dog of the Week-Huck

Innholdsfortegnelse:

Adoptable Dog of the Week-Huck
Adoptable Dog of the Week-Huck

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Adoptable Dog of the Week-Huck

Video: Adoptable Dog of the Week-Huck
Video: Film Theory: Blue is NOT a Dog! (Blue’s Clues) 2024, April
Anonim

Vil du ha en furry beste venn som vil tro at du er midt i hans univers? Vår Adopterable Dog of the Week er Huck, en søt 4 år gammel mutt fra Portland, Oregon. Denne søte goofballen er gjengjeld, oppdatert med skuddene sine og i hjemmet. Han trenger et barnfritt hjem hvor han ville være det eneste kjæledyret.

Hucks Tale

Hos 100 pund er Huck en stor gutt, men i sitt hjerte føles han fortsatt som en stor valp. En skremt valp, skjønt, denne nydelige fella kan skremmes av nye mennesker og steder, og derfor vil han trives med en tålmodig, erfaren eier som vil gi ham den tiden han trenger for å varme opp til dem.

Og når han er avslappet, er Huck en stor cuddle bug og en goofball! Denne søte poochen vil være alle hale vesker og slobbery kyss når han skjønner at han er trygg med deg. Selvfølgelig er goofy antics også del av pakken. Når du er en ung i hjertet som Huck, elsker du å være dum og leke med menneskene dine: hans favorittspill er tug-o-war!

Huck er også en veldig smart pooch, og han har alle sine oppførsel. Han kjenner også forskjellige kommandoer, inkludert "Sit", "Down", "Shake", "Go to bed", "Wait", "Stay", "Come" og "Easy." Og hvis det alene ikke imponerer du, jeg vet ikke hva som vil! Han er også veldig motivert av godbiter, så hvem vet hva flere triks Huck kan lære med litt positiv forsterkningstrening.

Mens dette er en kjærlig og hengiven pooch, gjør hans angst ham bedre til en familie med en eller to voksne som fører et stille liv. Han ville ikke gjøre det bra i familier med barn eller andre kjæledyr - han deler for tiden sin pleiehjem med en hundebror, men han er veldig selektiv om sine furrige venner.

Hvis du vil vite mer om Huck og hvordan du adopterer ham, besøk Animal Aid, Inc.

Anbefalt: