Logo no.sciencebiweekly.com

Kule ideer for hundenes vedtak

Innholdsfortegnelse:

Kule ideer for hundenes vedtak
Kule ideer for hundenes vedtak

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Kule ideer for hundenes vedtak

Video: Kule ideer for hundenes vedtak
Video: Hvordan reagerer børn, når man fortæller, at der ikke er råd til at holde jul? 2024, April
Anonim

Bilder av: kasto / Bigstock

Skrape hodet ditt for å komme opp med nye og innovative ideer for å få folk ut til ditt neste kjæledyr adopsjonshendelse? Finn evig hjem for dyrebehov med ideer som utenfor disse.

Hopp over rader av kasser og penner på bøndenes marked og gjør noe uventet for din neste hundegodtgjørelseshendelse! En vanlig tilstedeværelse på et lokalt arrangement, som et marked, er en fin måte å få konsekvent tilstedeværelse i samfunnet ditt. Men hvis du trenger å øke vedtak eller nå et større publikum, bør du vurdere en av disse kule ideene for en adopsjonshendelse.

Valpelevering

Tidligere i år samarbeidet Uber med bedrifter for å levere valper til lektid i kontorbygg for å fremme Adopt-a-Shelter-Pet Day. I Canada kunne brukerne sende en forespørsel om å få valper levert til en 15 minutters spille økt for $ 30, som alle de app-vennlige drosjeselskapene donerte til shelters. I USA gjorde Uber det samme i større byer som Houston og Philadelphia, og leverte både adoptive valper og kattunger til kontorer.

Relatert: Hvordan hjelpe hundeskjermer når du ikke kan vedta

Kattekafeer

Kattekafeer er et verdensomspennende fenomen som springer opp rundt om i verden siden den første ble åpnet i Taiwan i 1998. Den første i USA åpnet i Oakland, California, i 2014. Kafeen har åtte til 24 frittstående, adopterbare katter og Besøkende anbefales å gjøre en reservasjon for et timelangt besøk. Eller, kan du registrere deg for et yoga kurs blant adoptable felines! Andre kattekafeer har spratt opp i San Diego, Melbourne og Washington, DC, blant andre.

Hotellpartnerskap

Vurder "utlån" adoptable hunder til hoteller som Aloft Asheville Hotel i North Carolina. Ifølge hotellets nettside får de en adoptiv hund om gangen til å bo og leke på sitt kjæledyrvennlige hotell, mens deres hundelskende gjester får muligheten til å samhandle med (og helst bli forelsket i!) Den lette vennen. De holder sin Facebook-side oppdatert med den nåværende adopterbare valpen.

Relatert: Topp 10 Hoteller som tilbyr "Suite" Pet Amenities

Yappy Hour

Pups and Pints! Katter og cocktailer! Yappy Hour adopsjonshendelser øker i frekvens og popularitet. Ofte vertskap for lokalt eide dyreforsyningsbutikker, som de som er på The Cheeky Puppy i Washington, DC, Yappy Hour-arrangementer, parrer en morsom, sosial kveld med bedårende adoptables. Lokale vingårder og bryggerier er også gode samarbeidspartnere for en Yappy Hour.

Image
Image

Maggie Marton er definisjonen av "crazy dog lady" og en prisbelønt forfatter basert i Bloomington, Indiana. Obsesset med hunder skriver hun for mange petrelaterte publikasjoner og er aktiv i dyrevelferd. Når hun ikke leser om hunder, skriver om hunder eller walking hunder, elsker hun å vandre og lure - begge aktiviteter er vanligvis med hundene sine. Maggie lever sammen med sin mann, John; Emmett, en pitblanding; Lucas, en gjeterblanding; Cooper, en pit blanding; og Newt, den lone kitty (som selvfølgelig driver showet). Du finner henne online på OhMyDogBlog.com.

Anbefalt: