Logo no.sciencebiweekly.com

Slik håndterer du hundekampene i ditt flere hundes hjem

Innholdsfortegnelse:

Slik håndterer du hundekampene i ditt flere hundes hjem
Slik håndterer du hundekampene i ditt flere hundes hjem

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Slik håndterer du hundekampene i ditt flere hundes hjem

Video: Slik håndterer du hundekampene i ditt flere hundes hjem
Video: The Bride Sheltered the Dog, and the Next Day There Was a Shocking Surprise Waiting for Her! 2024, April
Anonim

Bilder av: buchsammy / Bigstock.com

Bryt det opp! Søskenes rivalisering mellom hunder er vanlig og det er nødvendig å være uenighet. Slik håndterer du spente situasjoner som en proff.

Mange hundeiere vil være enige om at det eneste som er bedre enn å eie en hund, eies flere hunder. Mens du har et hus fullt av hunder, kan det være fantastisk, det kan også være ganske utfordrende til tider - spesielt hvis en eller flere av hundene dine har litt temperament. Selv de mest milde av hundene kan komme inn i en spytt av og til, men så må du være forberedt på å håndtere kampene hvis du planlegger å holde mer enn en hund hjemme. La oss gå over hvordan vi skal håndtere disse kampene og snakke om tips for å forhindre at de skjer.

Håndterer hundekamp

Selv om hundene dine synes å være de bedst oppførte hundene på planeten, kommer de til å komme inn i en kamp igjen og igjen. Jo før du forstår og aksepterer dette, desto bedre blir du. Hundekampene vil bli vanligere i husstanden din til et hierarki er opprettet - en hund vil etablere seg øverst på pyramiden og de andre vil falle i rekker under ham. Selv etter at dette hierarkiet er opprettet, vil kampene brytes ut fra tid til annen, da alfa hunden minner de andre som er sjef.

Relatert: Fordeler og ulemper med å heve kullkammerater

Mens hundekamp er uunngåelig, er det noen ting du kan gjøre for å hindre at de blir for alvorlige, blant annet følgende:

  • Ha hundyrene dine rynket - dette vil bidra til å kutte ned på territoriell oppførsel og aggresjon, spesielt hvis det er gjort før en valp når seksuell modenhet.
  • Sørg for at du trener hundene dine godt og ofte, og etablere deg selv som den ultimate pakkeføreren - selv alfa hunden bør være i kø under deg.
  • Hold hundene dine skilt når du er borte fra hjemmet - hvis en kamp bryter ut mens du er i nærheten, kan det hende at det er nok å hevne høyt eller klappe på hendene, men hvis du ikke er hjemme, kan den eskalere.
  • Mat hundene dine på samme tid, men fra separate matskåler - du bør også være sikker på å sette ned alfahundens matskål først. Hvis en hund avsluttes tidlig og prøver å stjele en annen hunds mat, må du kanskje gå inn og begynne å mate hundene i forskjellige rom.
  • Sørg for at hundene har litt tid fra hverandre - dette kan skje under turgåing, trening eller spilltid, og det er viktig å utvikle hundenes individuelle personligheter og deres uavhengighet.

Relatert: 6 Fordeler med å leve i en hund med flere hunder

Forebygging av aggresjon i flere hunders hjem

For å hindre at hundekampene forekommer i ditt hundes hus, må du forstå hundene dine som enkeltpersoner. Måten hundene dine opptrer i en gruppe kan være annerledes enn hvordan de handler individuelt, så du må kultivere forståelse av gruppens mentalitet og deres individuelle temperament. I tillegg til å forstå hundens temperament, må du også identifisere utløsere. En av hundene dine kan være utrolig vennlige rundt mennesker og andre kjæledyr, men så snart en annen hund slår seg på sin fortelling eller biter på øret, kan det sette ham av og føre til hundekamp. Å forstå hundens triggere og forhindre dem i å skje er nøkkelen til å hindre hundekampene i flere hunders hjem.

Som du kanskje allerede vet, er hundekampe uunngåelig i et flere hundes hjem. Det er ting du kan gjøre for å forhindre at de skjer, men i mange tilfeller kan alt du kan gjøre er å gå inn for å stoppe dem før de eskalerer. Ved å følge tipsene og informasjonen i denne artikkelen bør du være rustet til å forstå og forhindre hundekampene i å gå ut av hånden i hjemmet ditt.

Anbefalt: