Logo no.sciencebiweekly.com

Shelter Spotlight: Badass Brooklyn Animal Rescue

Innholdsfortegnelse:

Shelter Spotlight: Badass Brooklyn Animal Rescue
Shelter Spotlight: Badass Brooklyn Animal Rescue

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Shelter Spotlight: Badass Brooklyn Animal Rescue

Video: Shelter Spotlight: Badass Brooklyn Animal Rescue
Video: Дневник хранящий жуткие тайны. Переход. Джеральд Даррелл. Мистика. Ужасы 2024, April
Anonim

Du kan si at dette lyet har baller! Vi elsker Badass Brooklyn Animal Rescue motto: "Lagring av badasshunder fra idiotmenn."

Animal shelters finnes i byer og byer over hele verden, hver med sin egen unike oppgave. Badass Brooklyn Animal Rescue er litt annerledes fordi de redder hunder fra de verste situasjonene, og de følger mottoet "Lagring av badasshunder fra idiotmenn".

Om Badass Brooklyn Animal Rescue

Badass Brooklyn Animal Rescue er et non-profit nettverk bestående av fosters, redningsmenn og frivillige som alle jobber sammen for å redde, rehabilitere og plassere adoptable hunder i landlige sørlige USA. Denne organisasjonen redder hundene fra høydedyr, husdyrhytter i Alabama, Florida, Georgia, Louisiana, North Carolina, South Carolina, Kentucky og West Virginia, og redder dem fra overhengende død. Det er uheldig, men sant at mange pund- og dyrekontrollanlegg i sør bruker umenneskelig praksis for å euthanisere uønskede dyr, og mange av dem har drepningsgrader over 90 prosent. Det er det som Badass Brooklyn Animal Rescue forsøker å rette seg på.

Relatert: Mission K9 Rescue

Denne organisasjonen er forpliktet til ikke bare å redde hunder fra umenneskelige situasjoner og høydedyr, men de er dedikert til å rehabilitere de hundene og å finne dem et kjærlig hjem for alltid. Alle hunder som kommer til lyet er spayed / neutralisert, vaksinert, testet for hjerteorm, behandlet for lopper og flått, og dewormed av private lokale veterinærer. I tillegg til å vaccinere sine hunder, behandler Badass Brooklyn Animal Rescue også hundene for en rekke sykdommer og sørger for at de får kirurgisk behandling i tilfeller der det er nødvendig. Etter behandling forblir hundene lokalbefolkningen i minst to uker for å sikre at de er sunne nok til å reise. Når de er klare til adopsjon, er lyet flittig om å finne den rette kampen - de krever adoptere å gi tre personlige referanser og en veterinærreferanse - de må også fullføre et hjemmebesøk.

Relatert: Florida Little Dog Rescue

Hvordan kan du hjelpe til med å støtte denne skjermen?

Fordi Badass Brooklyn Animal Rescue er en frivillig, ideell organisasjon, har de alltid behov for monetære donasjoner. Alle midler går direkte mot redning, rehabilitering og re-homing av badass hunder. Donasjoner av penger blir alltid verdsatt, men du kan også gi gaveen din tid ved frivillig arbeid på lyet eller ved å fremme en hund. Du kan bruke Badass Brooklyn Animal Rescue-nettstedet til å gi en engangs pengepave eller å gi på månedlig basis. Nettstedet gir også informasjon om frivillig arbeid på flere måter, blant annet å hjelpe deg rundt i lyet, transportere hunder til og fra veterinærbesøk, gå eller trene hunder, og delta i oppdragsaktiviteter i samfunnet. Du kan selvsagt selv ta en hund fra lyet selv, eller hvis du ikke bryr deg om en hund selv, kan du sponsere en hund, og betale adopsjonsavgiften for å oppmuntre noen andre til å adoptere hunden i stedet.

Det finnes utallige dyrehemmer rundt om i landet, men Badass Brooklyn Animal Rescue setter seg fra hverandre ved å ta inn dyr fra de verste mulige situasjonene. Hvis du har et hjerte for dyr og leter etter en måte å gi tilbake, bør du vurdere å donere til Badass Brooklyn Animal Rescue.

Anbefalt: