Logo no.sciencebiweekly.com

Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team

Innholdsfortegnelse:

Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team
Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team

Video: Shelter Spotlight: Humane Animal Rescue Team
Video: Even more tears for Tears of the Kingdom [3] 2024, Kan
Anonim

I mer enn 12 år har Humane Animal Rescue Team forvandlet livene til utallige dyr, noe som gir dem en ny leiekontrakt på livet.

Nylig oppkalt som finalist for 2016 Duncan Craig Laurel-prisen, gjør Humane Animal Rescue Team (HART) sitt oppdrag for å redde, rehabilitere og rehome hunder i nød. I løpet av mer enn et dusin år har denne fantastiske organisasjonen forvandlet livene til forlatte kjæledyr, gitt dem en ny leiekontrakt på livet og et kjærlig evig hjem. Fortsett å lese for å lære mer om HART og finne ut hvordan du kan støtte denne organisasjonen.

Relatert: Badass Brooklyn Animal Rescue

Hva gjør Humane Animal Rescue Team?

HART er grunnlagt i 2003 av en gruppe hundelskere, og er en nonprofitorganisasjon i Edmonton, Alberta, forpliktet til ikke bare å redde hundrevis og forlatte hunder fra landsbygda, men å gi dem et trygt, fast hjem. Denne organisasjonen søker også å utdanne folk om ansvarlig pet eierskap ved å tilby lokal programmering - de fremmer også spay og neuter tiltak for å redusere antall uønskede hunder. Humane Animal Rescue Team drives helt av frivillige som svarer på samtaler om hunde i nød, som forbereder og presenterer oppsøkingsprogrammer, og som gir pleie og sosialisering og trening for redde hunder for å forberede dem til adopsjon.

Relatert: Mission K9 Rescue

Hovedmålet for alle HARTs mangfoldige arbeider er å sørge for at så mange hunder finner et trygt, kjærlig hjem som mulig. De bruker en multi-trinns adopsjonsprosess for å sikre at hver hund går hjem med den ideelle adopteren, og de følger opp for å sikre at ting går bra etter adopsjonen. HART redder mange hunder fra harde eller grusomme situasjoner, og uansett hvilke forhold hunden opplevde før redning, med hjelp av HART, kommer de alltid ut av det med lyse øyne, våte nese og en svingende hale.

Hvordan kan du hjelpe Humane Animal Rescue Team?

Hvis du vil hjelpe Humane Animal Rescue Team, har du tre alternativer - foster, frivillig eller doner. Fordi HART ikke har en fysisk bygning, må alle hundene de redder, plasseres i fosterhjem for rehabilitering før rehoming - å gi et fosterhjem til en hund er en av de beste tingene du kan gjøre for å hjelpe denne organisasjonen. Hvis du ikke kan forplikte seg til å ta vare på en fosterhund, kan du fortsatt frivillig med organisasjonen på en rekke måter. Til slutt, hvis du bare vil støtte HART, men du ikke kan donere hjemmet eller din tid, er en monetær donasjon også nyttig. Din donasjon vil bidra til å gi veterinær tjenester, atferdsrehabilitering, spay / neuter kirurgi, og fremme hjemmet ressurser for hunde i nød. Det er penger godt brukt!

Humane Animal Rescue Team er en fantastisk organisasjon som gjør store fremskritt i å redusere den uønskede kjæledyrpopulasjonen, ikke bare ved å redde og rehomere forlatte hunder, men ved å utdanne offentligheten om ansvarlig pet eierskap. Som en ideell organisasjon eksisterer HART på grunn av deres dedikerte frivillige nettverk, så hvis du vil at de skal fortsette å gjøre sitt arbeid, bør du vurdere å donere eller bli foster eller frivillig.

Anbefalt: