Logo no.sciencebiweekly.com

Jolly Jet-Setters ferieveiledning for ombordstigning av hunden din

Innholdsfortegnelse:

Jolly Jet-Setters ferieveiledning for ombordstigning av hunden din
Jolly Jet-Setters ferieveiledning for ombordstigning av hunden din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Jolly Jet-Setters ferieveiledning for ombordstigning av hunden din

Video: Jolly Jet-Setters ferieveiledning for ombordstigning av hunden din
Video: Кемпинг под снегом и дождем - Проливной дождь и снег - 2 ночи 2024, April
Anonim

Bilder av: eriklam / Bigstock.com

Uunnværlige tips for å sikre at poochen din er glad og trygg mens du er på ferie

Helligdager er over oss, og ikke alle vil tilbringe dem med sine kjæledyr (* Sniff!). Hvis du tar en tur denne sesongen, vil du være sikker på at du forlater kjæledyret ditt et sted trygt og hvor de vil føle deg elsket. Jeg har vært i pet-sittende virksomheten i mange år nå, og jeg har hørt alle horrorhistorier. Jeg har lyttet til historier om folk som går inn i kjæledyret og kommer tilbake til en syk hund, en hund med lopper eller en rekke adferdsproblemer. Ta det fra meg - du vil nyte ferien mye mer hvis du gjør din forskning for en anerkjent, omsorgsfull hunden boarding anlegget. Her er noen tips for å sikre at Fido blir glad mens du er borte.

Les omtaler: Vi elsker våre kjæledyr som våre barn og vil være den første til å klage hvis noe går galt. Internett er til din disposisjon for å hjelpe deg med å finne det rette boardinganlegget. Når du ser på en kennel, les alt hva folk har å si, og prøv å finne tredjeparts vurderinger hvis det er mulig. Yelp.com er en pålitelig venn i denne saken.

Relatert: Styre hunden din for første gang

Tur anlegget: Ikke bord på hunden din på et anlegg som nekter å la deg se hva som foregår bak kulissene. Noen vil bruke unnskyldningen "det vil stresse hundene", men ikke la det lure deg. Folk som går på anlegget raskt og stille, vil ikke stresse hundene mer enn deres bjeffende nabo. Det er viktig å legge på hunden din et sted hvor ledelsen er stolt av sin etablering og viser den med stolthet. Du vil kunne gå tilbake dit og se rene, velholdte kenneler.

Hold deg liten: De store bedriftsinnretningene pleier å være de der hundene kommer ned med kennelhosting i ferien (jeg vet, jeg pleide å jobbe på en). Det er ingenting om deres rengjøringsstandarder; Det har alt å gjøre med det rene volumet av hunder under ett tak. Den bordatella vaksinen fungerer mye som en influensa skutt, det bidrar til å forhindre sykdommen det, men er ikke 100 prosent effektiv. Dessuten betyr en mindre kennel mer oppmerksomhet for hunden din. Men vær så snill, sørg for at de er anerkjente og en juridisk virksomhet.

Relatert: 7 spørsmål å spørre om bord på en hund

Utendørsområde: Jeg anbefaler ikke å forlate hunden din på et innendørs eneste anlegg. Noen av de store selskapene har bare innendørs fasiliteter, og da jeg jobbet for en, ville folk stadig klage på at hundene deres hadde potty trening problemer etter å ha forventet å lindre seg alene inni. Dessuten trenger våre furrige venner frisk luft. Men samtidig sørg for at du ser utsiden og sørg for at det er trygt.

Når IKKE å gå om bord på hunden din:

  • Senior hunder: Stress av en kennel kan være for mye for dem
  • Hunder med angstproblemer
  • Hunder med frykt mot mennesker og andre dyr
  • Hunder som har helseproblemer
  • Hunder som krever komplekse medisiner

Hvis jeg bare har oppført hunden din, anbefaler jeg at du ansetter et kjæledyr sitter for å komme inn i hjemmet ditt i motsetning til en kennel. Hvis det ikke er mulig, planlegg en prøvekjøring på kennelen før din faktiske tur. På den måten hvis det ikke virker, kan du hente ham opp. Det siste du vil gjøre på ferien er å ringe det kort eller ring en venn eller et familiemedlem for en nødopptaksoppgave.

Når du søker etter en kennel, sørg for å finne den rette passformen for deg og din hund. Det er et sted du føler deg komfortabel med å forlate din brune BFF, og vil ikke tilbringe ferien med å bekymre deg for poochens velvære. Følg mine tips, og hvis din tarm sier nei, er det sannsynligvis riktig - med mindre du er litt overbeskyttende som jeg, og tanken på å forlate hunden din, gjør at du vil gråte fordi separasjonsangst er verre enn deres! Sørg for å planlegge og ikke vent til siste øyeblikk, så hunden din kan gå til kennelen etter eget valg, og du kan nyte trygghet i ferien.

Image
Image

Rachel Leavy bor i Rochester, New York med hunden hennes, Maria, og hennes gecko, Nigel. Hun har elsket dyr hele livet, og har eid sin egen hundetrening og vandringsselskap i fem år. Når hun ikke spiller med valper, kan hun vanligvis bli funnet å skrive noveller, ri hester eller ute på et lek.

Anbefalt: