Logo no.sciencebiweekly.com

Ting du bør vurdere før du overgir hunden din til en skjerm

Innholdsfortegnelse:

Ting du bør vurdere før du overgir hunden din til en skjerm
Ting du bør vurdere før du overgir hunden din til en skjerm

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Ting du bør vurdere før du overgir hunden din til en skjerm

Video: Ting du bør vurdere før du overgir hunden din til en skjerm
Video: En film om rak kommunikation, en kommunikation din hund redan kan. 2024, April
Anonim

Bilder av: Stargirl / Bigstock.com

Stopp i kjærlighetens navn! Du har mange alternativer i stedet for å overgi hunden din til et ly. Vær oppmerksom på disse punktene før du tar en beslutning.

Det skjer 365 dager i året, og det reduserer ikke hjertesorget, ì kjærlige familiehunder havner i husly rundt Nord-Amerika. Du kan tenke på dette øyeblikket for å overgi hunden din til et ly. Før du gjør, ta et øyeblikk for å lære de sanne årsakene du vurderer dette alternativet. Prøv først å huske årsaken til at du ønsket hunden din velkommen til familien din til å begynne med. Deretter fokuserer på alle de positive tingene hunden din bringer inn i livet ditt. Til slutt fokuserer du på årsaken som tvinger deg til å nå denne beslutningen.

Mangel på trening

Hunden din kan løpe rundt med favorittskoene dine i munnen, og skremme deg som han ler ond. Dette kan høres ekstremt, men hvis hunden din gjør dette, vet du dypt ned, trolig trodde du dette noen ganger. Massevis av kjæledyr foreldre går gjennom denne vanen, fra puppyhood helt til voksenlivet. Den gode nyheten er dårlige vaner som dette kan løses. Utrengelig oppførsel betyr bare at hunden din trenger lederskap. Du kan velge å trene hunden din selv eller leie en profesjonell trener. Når hunden din lærer husets regler og at du er sjefen (og ikke omvendt), vil hans negative oppførsel begynne å avta. Etter det er den eneste gangen han vil le av deg, når du gjør noe gal (som å hylle på månen eller gå ned på alle fire til å late deg, en hund).

Relatert: Hvordan hjelpe hundeskjermer når du kan adoptere

Livsstilsendringer og flytting

Det er velkjent at store livshendelser, som å gifte seg, ha en baby, miste jobben, få skilsmisse, alvorlig sykdom, starte en ny jobb og flytte, er den mest stressende tiden for mennesker. Vel, det er det samme for hunder også. Hunden din tross alt lever i ditt hjem og deler din livsstil med deg og din familie. Mens innbydende en ny baby er spennende for deg, kan hunden din føle sjalu, forsømt eller forvirret med den nye ankomst. Prøv å planlegge en-til-en-tid med hunden din på daglig basis for å lette hans følelsesmessige stress og forsikre deg om at du fortsatt bryr deg. Alle disse store omveltningene kan føre til at du tror at hunden din er en hindring, men det er ikke tilfelle i det hele tatt. Det finnes løsninger på hvert enkelt av disse problemene. Snakk med veterinæren din, andre kjæledyr foreldre, eller bli med i et kjæledyr forum, hvor andre som har gått gjennom de samme tingene, er glade for å tilby støtte.

Relatert: 7 måter en Shelter hund kan forbedre livet ditt

Ikke nok tid

Jeg er for opptatt! Dette er et uttrykk mange kjæledyrseiere sier ofte. Det er forståelig at livet er opptatt. Det er faktisk et godt tegn på at livet ditt er så oppfylt at timeplanen er full av aktivitet. Men ikke la hunden din stå i støvet. Han reagerer på negative måter som å grave hull i gården og til og med oppleve depresjon. Akkurat som du planlegger tid for alt annet i livet, må du sørge for at du planlegger tid for hunden din. Den, er det bedre med noen som kan tilbringe mer tid med ham. Det er en politimann. En hund er et ansvar, ikke en kjepp. Du visste at du var opptatt når du tok ham inn, som alle andre oppgaver i livet ditt, planlegg litt tid for din lojale venn. Hvis det er nødvendig, ansett en hundevogn eller spør venner og familie til å kaste inn når du trenger en hjelpende hånd.

Kostnad og helse problemer

Hunder kan være dyre. Du kan finne deg selv overveldet med kostnaden for veterinærbesøk, mat, grooming, leker og mer. Mens hunden din vil gjerne hjelpe deg med din økonomi og frivillig til aldri å gå til veterinæren for resten av livet, er veterinærpleie et must og viktig for hans helse. Enkelte hunder opplever alvorlige helsemessige forhold som krever regelmessig veterinærpleie, noe som innebærer ekstra dyrelovsregninger. Hvis du er overveldet av økonomisk stress fra veterinærregninger, kan du diskutere en betalingsplan med veterinæren eller kjøpe dyrehelseforsikring for å redusere kostnadene ved besøk, vaksinasjoner, tester og mer. Hvis kjæledyrsforsikring ikke er kostnadseffektiv, foreta et budsjett og utarbeide midler for å redde for poochens regntunge dag.

biting

Biting er et alvorlig problem for deg og din hund. Mens du i hemmelighet føler deg glad for at hunden din liker å snappe på din ekkel nabo eller din verste fiende, er det farlig. Hvis hunden din utviser aggressiv atferd som fører til biting, må dette tas hånd om umiddelbart med riktig trening og sosialisering fra en profesjonell før hunden din blir tatt bort fra deg.

allergi

Allergier til hunder som ikke var kjent på forhånd, kan føre deg til å umiddelbart finne en ny levende situasjon for valpen din. Denne typen situasjon er følelsesmessig for deg, din familie og spesielt hunden din. Mens noen kjæledyrseiere foretrekker å ta allergi medisiner for å gjøre ting mer tålelig, er noen tvunget til å skille fra hunden sin. Før du vurderer et ly, prøv å skape et sunt og trygt utemiljø for at hunden din kan leve i (avhengig av hvor du bor, kan dette være mulig). Hvis tingene går bra, og du kan være ute med hunden din for å ta vare på ham og gi ham oppmerksomhet uten en allergi, kan dette være en god løsning på problemet ditt.

Forebygging er den beste måten å unngå å gi hunden din til en ly.Før du får en hund forsiktig, tenk på din livsstil og hvilken rase passer best for deg og din familie. Hvis du allerede har hunden din og ser seriøst på et ly, kan du prøve alternativer som riktig og profesjonell trening, doggy barnehage, kjæledyrsforsikring, bruke mer tid med hunden din eller finne et familiemedlem eller en nær venn som vil gjerne ta din hund. Animal shelters er ofte fylt med hunder akkurat som din - du skylder det til din venn å prøve et alternativ som holder deg sammen.

Image
Image

Shellie Sutera er freelance skribent fra solfylte Miami, Florida. Når hun ikke hemmelig smugler sin søte hund Hercules inn i de lokale strendene for sol og surf, er hun en lidenskapelig forfatter som spesialiserer seg på å skrive om hunder og alle deres unike kjærligheter. Hun tilbringer sin fritid for matlaging av italiensk mat, rafting, frivillig arbeid og reiser til hundevennlige destinasjoner.

Anbefalt: