Logo no.sciencebiweekly.com

Nimble Nibblers trenger Outward Hounds Slo-Bowl Feeder

Innholdsfortegnelse:

Nimble Nibblers trenger Outward Hounds Slo-Bowl Feeder
Nimble Nibblers trenger Outward Hounds Slo-Bowl Feeder

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Nimble Nibblers trenger Outward Hounds Slo-Bowl Feeder

Video: Nimble Nibblers trenger Outward Hounds Slo-Bowl Feeder
Video: Infinite Energy generator demonstrated for skeptics | Libert Engine #2 2024, April
Anonim

Sakte ned - vet du ikke at fôring er også morsomt? Hunder som spiser altfor fort må ta mat sakte med denne justerbare og utfordrende matskålen.

Svinder hunden din på middag så snart du legger den foran ham? Fungerer han som om han aldri har spist før - han sulter og ber deg om mat bare få minutter etter at du har gitt ham sin middag? Mange hundeiere vet at deres hunder inhalerer maten, men de er ikke klar over at dette kan utgjøre en helsefare. For å hindre at hunden din spiser for fort, bør du vurdere å bytte til en langsom feeder som Outward Hound Slo-Bowl, en del av selskapets Fun Feeder-produktlinje.

Fare for å spise for fort

Når hunden din spiser for fort, gir den ikke kroppen sin tid til å hente seg - han ulver ned på middagen, men føles fortsatt sulten, så han ber deg om mer mat. Hvis du gir inn på hans tiggeri, kan det føre til overfeeding, noe som setter hunden din i fare for vektøkning og fedme. En mer alvorlig risiko forbundet med rask fôring er potensialet for oppblåsthet eller gastrisk dilatasjonsvolvulus. Hvis hunden din spiser for fort, kan han ende opp med å svelge mye luft mens han spiser. Denne luften kan akkumulere i hundens underliv, forårsaker distensjon og oppblåsthet. I alvorlige tilfeller kan hundens mage faktisk vri på sin akse, kutte blodtilførselen til magen og andre vitale organer. Hvis ikke behandles raskt, kan denne tilstanden faktisk bli dødelig. Blod er mest vanlig i store, dybdefulle raser, men det er en risiko for alle hundene.

Relatert: Hva er Dog Bloat?

Interaktiv feeding som er fet og vakker

Hvis du finner ut at hunden din spiser for fort, er det flere triks du kan prøve å senke ham. For en ting kan du velge å bare mate hunden dine små porsjoner om gangen, avstand mellom måltider hele dagen, i stedet for å mate ham på en gang. Hvis du ikke har tid til å mate hunden din flere måltider i løpet av dagen, vil du kanskje vurdere et annet alternativ - en matskål som tvinger hunden til å spise sakte. Det er ideen bak Outward Hound's Slo-Bowl, fra sin Fun Feeder-linje.

Relatert: Hunder kan slå ut med Rock 'n Bowl Feeder

Slo-Bowl er designet for å forlenge hundens fôringsperiode med så mye som 10 ganger. Med myriade labyrint-lignende dips og rygger, trenger hunden din å tenke på å spise, ved å navigere for å konsumere maten. Ved å tvinge hunden din til å bremse når han spiser, kan denne sakte materen redusere hundens risiko for oppblåst, og forbedre fordøyelsen (noe som betyr mindre stinkende hundfarts!). Fun Feeder har en glidebestandig base for å hindre at den glir over gulvet mens hunden spiser (mindre matspild), og den er laget av kraftige BPA-frie materialer som er oppvaskmaskinssikre for enkel rengjøring. Denne tregte skålen kommer i tre forskjellige farger og to størrelser - mini-bolle med 2-kopps kapasitet, og den vanlige bolle med 4-koppers kapasitet. Skåler varierer i pris fra $ 14.99 til $ 29.99.

Husk når moren din fortalte deg at du ikke skulle leke med maten din? Vel, glem det råd! La hunden din ha tonn moro mens han prøver å rengjøre sin tallerken - Outward Hound Slo-Bowl er en tallerken som er best servert sakte.

Anbefalt: