Logo no.sciencebiweekly.com

DynaTrap beholder mygg og andre skadelige skadedyr bort fra furbabyen din

Innholdsfortegnelse:

DynaTrap beholder mygg og andre skadelige skadedyr bort fra furbabyen din
DynaTrap beholder mygg og andre skadelige skadedyr bort fra furbabyen din

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: DynaTrap beholder mygg og andre skadelige skadedyr bort fra furbabyen din

Video: DynaTrap beholder mygg og andre skadelige skadedyr bort fra furbabyen din
Video: Eco-friendly New Design Plush Octopus Dog Chewing Toy 2024, April
Anonim

Denne ferske enheten fanger irriterende insekter, inkludert mygg, som kan gjøre en verden av skade for kjæledyret ditt, for eksempel å smitte dem med hjerteorm.

Jeg tror jeg snakker for hele menneskeheten når jeg sier at mygg er absolutt verste. Deres uopphørlige summende og irriterende biter som holder på kløe ville teste tålmodigheten til en helgen. De luftbårne blodsukkere er ikke bare pesky, skjønt: de kan overføre mange sykdommer, både til oss og våre kjæledyr. For eksempel, hvis en infisert mygg biter en hund, kan den angripe dem med larver av en parasittisk rundorm, bedre kjent som hjerteorm eller Dirofilaria immitis. Uten riktig og rettidig behandling kan hjerteormssykdom føre til alvorlige helsekomplikasjoner og til og med være dødelig for hunder.

Derfor kan DynaTrap-enheter være et utmerket verktøy for ethvert kjæledyrforeldres arsenal. Disse insekt- og myggfellene er fri for plantevernmidler, kjemikalier og lukt, noe som gjør dem 100% sikre for bruk rundt kjæledyr og deres menneskelige følgesvenner. Måten dette insektfellet virker på, er ganske enkelt: det tiltrekker seg insekter med UV-lys og CO2, bare for at de skadelige skadedyrene suges i fastholdelsesburet av enhetens stille vifte. Slik ser det ut i handling:

Ganske kul, ikke sant? DynaTrap er ikke bare effektiv når det gjelder mosquitoes, men med forskjellige andre skumle crawlies som plager våre pelsbarn og oss. Det vil fange hjort og hest fluer, svarte fluer, møll, biller og mange andre insekter (unntatt gunstige pollinatorer). Alt du trenger å gjøre er å koble den inn og rutinemessig tømme beholderburet der alle de døde feilene er (yuck!), Og det er alt.

DynaTrap kommer i forskjellige former og størrelser, fra elegant og moderne FlyLight til innendørs bruk til imponerende og stilige enheter fra Sonata-serien beregnet for utendørs bruk (noen av dem dekker en full acre). Du kan se alle de forskjellige modellene på DynaTrap nettside.

Men mens denne enheten sikkert kan gjøre livet enklere for kjæledyr foreldre og eliminere farlige skadedyr fra miljøet, betyr det ikke at du ikke bør gi din pooch hjerteorm forebyggende også. Selv en sneaky mygg kan gjøre uopprettelig skade på hunden din, så sørg for at du gjør alt du kan for å holde din firbente følgesvenn beskyttet mot de smittede blodsukkere.

Anbefalt: