Logo no.sciencebiweekly.com

Little Dove Pet TeePee Bed

Innholdsfortegnelse:

Little Dove Pet TeePee Bed
Little Dove Pet TeePee Bed

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Little Dove Pet TeePee Bed

Video: Little Dove Pet TeePee Bed
Video: Rainbow High Collection Overhaul! Purge and Restyle 2024, April
Anonim

Husk alt moro du hadde som barn som gjorde teepees? Gi din hund eller katt en liten hytte for å ringe til seg selv, om det er for en ettermiddagslur eller en reprease fra solen.

Så, du sitter fast i huset med barna på en kjedelig, regnfull ettermiddag og vet ikke hva du skal gjøre for moro skyld. Nei, ikke den tofargede sorten som vil at du skal ta dem til filmene, pelsnøttene! Ja, våre furry critters blir også kjedelige, og de trenger ofte litt mental stimulering for å forhindre at de kommer inn i vondt (les: tygge og uopphørlig bjeffer) i det øyeblikket ryggen er vendt.

Hva å gjøre … hva skal jeg gjøre? Hvorfor ikke bygge et fort? Alle dyr som et hyggelig, koselig sted å slappe av og ha litt alene tid … for katter, sannsynligvis lengre enn det som aldri burde være tillatt. Og gjør ikke alle hundene bare det når deres kjære foreldre kommer ned på gulvet for å jobbe med et prosjekt? Har du noen gang prøvd å rengjøre gulvene med en begeistret pooch, og lykkelig vri halen ved siden av deg?

Vel de gode folkene på Little Dove Store får det, og de har utviklet sine Little Dove Pet TeePee Dog og Cat Bed.

Fascinert? Kjæledyret ditt vil være.

Dette kreative lille kjæledyret hus er laget av 100% slitesterk bomullsduk og er maskinvaskbar når spilltid blir rotete. Basemodellen står bare 24 tommer høy og holdes på plass med slitesterke furupoler for en koselig krog som tåler grove og tommelaktiviteter av kjæledyr som veier opp til 15 pund. For større critters er versjoner tilgjengelig for hunder opptil 35 pund med den største "Kid TeePee" som passer for de som befinner seg i 40-45 pund.

Frontpanelflappene løfter seg akkurat som et ekte telt og kan festes med de medfølgende skinnremmene for å sikre at du alltid kan se hva kjæledyret ditt er opp til.

Enda bedre er det ikke bare et flott gjemmested for kjæledyret ditt å krølle opp og lure deg om i løpet av dagen, men et trygt rom for ham å trekke seg tilbake til under støyende tordenvær og et ideelt sollys for når aktiviteter bringer deg utendørs.

Det jeg elsker er at det er et snap å montere og kaste seg ned som en paraply for å pakke opp og bruke hvor som helst, når som helst. Og forsamlingen er hvor du kan binde med poochen din mens du sitter på gulvet, og han oppriktig overvåker fremdriften din som hans nye gjemmested tar form. Slitesterkt gummi, slitasjebestandige tips betyr at dette kjæledyrhuset ikke vil grave over rommet hver gang den lille fyren kommer inn og ut.

Du kan velge den grunnleggende telt-bare, eller oppgradere til å omfatte en plysj, vaskbar pute, pelsmatte eller en varmebestandig pute som er flott for bassengdekk, varme terrasser eller stranden.

Og bare for å sikre at kjæledyret ditt vet at det er hans egen plass, inneholder Little Dove Pet Teepee Dog og Cat Bed et tøt tavle som lar deg tilpasse dette kjæledyret hengeplassen for å inkludere navnet hans eller til og med "katter / hunder holder ut" meldinger for å forhindre uvelkomne inntrengere.

Anbefalt: