Logo no.sciencebiweekly.com

Reddede Vinstearmer Gjenvinne Vinflasker Mens De Hjelper Reddende Dyr

Innholdsfortegnelse:

Reddede Vinstearmer Gjenvinne Vinflasker Mens De Hjelper Reddende Dyr
Reddede Vinstearmer Gjenvinne Vinflasker Mens De Hjelper Reddende Dyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Reddede Vinstearmer Gjenvinne Vinflasker Mens De Hjelper Reddende Dyr

Video: Reddede Vinstearmer Gjenvinne Vinflasker Mens De Hjelper Reddende Dyr
Video: Review: MIU PET Multi Functional Pet Shower 2024, April
Anonim

Vin og stearinlys og redningsdyr - hvor romantisk! Rødvin omarbeider tomme flasker for å lage stearinlys, og fortsetter å hjelpe redde dyr over hele landet. Skål til det!

Ingenting sier romantikk som vin og stearinlys. Men vi elsker denne ideen som kaster resirkulering og redde dyr inn i blandingen. Redd Wine, et familiebasert selskap ut av Truckee, California, gjør det kuleste lyset som støtter dyre redningsgrupper.

Rescued Wine resirkulerer vinflasker og bruker dem til å huse 100 prosent helt naturlige soyelys. Soya kommer fra soyabønner som alle er vokst i USA, og støtter lokale bønder. I tillegg brenner denne voksen rent og etterlater ingen kreftfremkallende stoffer, giftstoffer eller forurensende stoffer i luften mens de brenner. Sojestearmer er lengre varige enn tradisjonelle paraffinlys, og er bionedbrytbare og vannløselige.

Relatert: Tre Skål For Chateau La Paws Vin!

Men det vi synes er det beste med disse kule lysene, er Red Wine's engasjement for dyre redningsgrupper (dermed Redd Wine. Få det?)! Hver stearinlyssalg resulterer i en donasjon til lokale dyre redningsgrupper, en lidenskap for redd vin. Det betyr at de ikke bare bidrar til å redde planeten, men dyrebare valper i prosessen.

Hot gaver som redder planeten og redder dyr samtidig? Ja takk! Prisene er super rimelige og "vin" smaker varierer fra blomstrete rieslings til musky merlots. Du kan også finne noen deilige organiske såper, perfekt for når du er i badekaret med stearinlyset.

Relatert: Ikke-alkoholholdig vin for katter er offisielt en ting

Hvem vil ikke redde planeten, ha et godt luktende hus, og redde dyr? Hell oss som et glass vin og la oss nyte disse fantastiske stearinlysene …

Anbefalt: