Logo no.sciencebiweekly.com

Topp 5 førstehjelpsbøker til kjæledyrforeldre

Innholdsfortegnelse:

Topp 5 førstehjelpsbøker til kjæledyrforeldre
Topp 5 førstehjelpsbøker til kjæledyrforeldre

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Topp 5 førstehjelpsbøker til kjæledyrforeldre

Video: Topp 5 førstehjelpsbøker til kjæledyrforeldre
Video: 10 BEST CRAIG FERGUSON moments FLIRTING with the LADIES 2020 2024, April
Anonim

Bilder av: Javier Brosch / Bigstock

Det gjør aldri vondt for å være forberedt på en ulykke. Ha all den informasjonen du trenger for hånden med våre toppvalg for kjæledyrets førstehjelpsbøker til å eie.

Enten du og din pooch er den utendørs typen som trives på fotturer og spill av ekstreme Frisbee, eller er hjemmekropper som nyter en snuggle på sofaen og en biltur over en tur, er det uunngåelig at du på et tidspunkt skal til gå på telefonnummeret til den lokale beredskapsklinikken eller nå til førstehjelpskassen. Ja, hvis det kan bli spist eller trappet på, hvis det biter eller stikker, finner vår pooch en måte å komme i kontakt med. Og når det skjer, kan hjelp faktisk være nærmere enn du trodde.

Med tanke på overflod av førstehjelpsbøker og nettsteder som dekker alle sykdommer som er kjent for mennesket (og hunden), bestemte vi oss for å kortlegge de som passer spesielt til våre firebente familiemedlemmer, og som tilbyr enkle, praktiske råd for ikke-medisinsk trente.

I ingen bestemt rekkefølge er her de fem første Hjelpebøkene til hunder:

  1. Image
    Image
  2. Førstehjelpsforeningen for hunder og katter av Amy D. Shojai: Klasse dette neste under "alt du noen gang ønsket å vite om …" overskriften. Førstehjelpsforeningen for hunder og katter leverer grunnleggende i førstehjelp, for eksempel hvordan du rengjør et sår og gjør en skinne samt identifiserer hvilke over-the-counter-meds som kan hjelpe eller skade kjæledyret ditt. Forfatteren gir videre tips om hvordan du lager ditt eget kjæledyr-nødmedisinbryst og identifiserer mange av de mer vanlige skader og forhold.

Relatert: Hvordan utføre hunden Heimlich Maneuver

  1. Image
    Image
  2. Felthåndbok for hundens førstehjelp: Nødhjelp for utendørs hunden av Randy Acker: For den ekte utendørs typen og deres sportshund, tar Field Guide til Dog First Aid: Nødpleie for Outdoor Dog på alt fra hvordan man skal håndtere varmeneslag for å takle slangebiter, knuste bein og til og med skuddssår. Naturligvis er denne Swiss-Army Knife av førstehåndshåndbøker stor for å være lommevennlig og båret med eieren når den er ute i naturen. Det identifiserer ikke bare behandlinger, men også symptomer på en hund i nød.
  3. Image
    Image
  4. Pet Førstehjelp: Katter og hunder av Amerikansk Røde Kors: Hvis kjæledyret ditt vanligvis ikke går lenger enn sin egen bakgård, er Pet First Aid: Cats & Dogs det perfekte tillegget til hyllehuset ditt. Denne praktiske boken tar tak i nødproblemer som HLR, kvelning, forgiftning, blødning og traumer, og gir kjæledyrets eier veiledning om hvordan man skal kontrollere situasjonen i forkant av å søke nødbehandling.

Relatert: Grunnleggende førstehjelpstips for hunder

  1. Image
    Image
  2. Dog Owner's Home Veterinary Handbook av Debra M. Eldredge: En av de opprinnelige veiledningene til kjæledyrhelsetjenesten er den bestselgende hundenes eiernes veterinærhåndbok; Gå til referanse boken for kjæledyr eiere i mer enn 27 år. Revidert og utvidet, er den nye fjerde utgaven fullstendig illustrert og inneholder trinnvise instruksjoner om hvordan man håndterer vanlige hundproblemer mens de omfatter alt fra omsorg til ernæring til holistiske behandlinger.
  3. Image
    Image
  4. Pet Emergency Pocket Guide av InforMed: Ved å takle de logistiske utfordringene som oppstår under evakueringer, nødhjelp og til og med kjæledyrsreise, gir Pet Emergency Pocket Guide praktiske, komplette planleggings-, respons- og overlevelsesretningslinjer som kan tilpasses til enhver situasjon, inkludert naturkatastrofer. Inventar- og kit sjekklister hjelper dyreforeldre til å forberede seg på det uventede, og den nye andre utgaven inneholder også en ny seksjon for "Pocket Pets" som dekker friter, marsvin, hamster, gerbils, mus, rotter, kaniner, fugler, fisk, skilpadder og slanger..
Image
Image

Mary Simpson er en dyrelskende forfatter og kommunikasjonsprofessor. En myk berøring for noe som helst, hun deler hennes århundre hjem med en eklektisk samling rednings som inkluderer oransje tabby Chico, smoking Simon og jet black Owen. Hun liker å kjøre, politikk, utforske lokale vinregioner og er en ivrig tilhenger av "butikk lokalt" bevegelsen.

Anbefalt: