Logo no.sciencebiweekly.com

7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer

Innholdsfortegnelse:

7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer
7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: 7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer

Video: 7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer
Video: Vanlife med 6 hunder - Nadine har bodd i bobilen i 3 år 2024, April
Anonim

Bilder av: Annette Shaff / Shutterstock

Når varmen er på, kan du prøve disse morsomme tingene med hunden din

Været er endelig fantastisk - det er den perfekte tiden for å komme deg ut med hunden din og få mest mulig ut av det. Men riper du på hodet, lurer på aktiviteter både du og hunden din kan gjøre sammen? Ikke bekymre deg, vi har kommet opp med 7 morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer.

  1. Ta en svømmetur. Ta deg hunden til sjøen og lek henting i vannet. Noen byer har til og med egne dedikerte hundestrender og svømmeplasser, hvor du kan la hunden din løsne seg til å feste i sand og vann. Ta hunden din om morgenen eller sen ettermiddag når det ikke er så varmt ute.
  2. Kjør gjennom sprinkleren. Hvis hunden din ikke er en svømmer eller det er ingen innsjø nær deg, er en sprinkler det nest beste. Gå tilbake til barndommen din og vis hunden din hvordan det er gjort.
  3. Ta en biltur. Treffer den åpne veien med din furry partner i kriminalitet og se hvor det tar deg. Kanskje det er et besøk til venner i en annen by du ikke har sett på en stund. Eller kanskje det er et sted du alltid har ønsket å utforske. Det spiller ingen rolle - men ring videre for å sikre at alle overnattingsmuligheter du tillater for hunder. Det er mange der ute. Antall kjæledyrvennlige hoteller, alpinanlegg og bed & breakfast vokser alltid, takket være alle kjæledyr foreldrene der ute som reiser overalt med sine hunder!
  4. Utforsk ditt lokale bøndermarked. Hvilken fin måte å tilbringe litt tid med hunden din og støtte lokale bønder og bedrifter! Disse friluftsmarkedene holdes vanligvis i helgen, så ta deg tid, vandre rundt, møt noen nye mennesker og kjøp noe yummy.
  5. Lag en frossen behandler. Om nom nom! Det er ingenting som en frossen godbit for å kjøle deg av på en varm dag. Så hvorfor ikke gjøre noe for hunden din også? Hunder kan ikke spise frossen behandler ment for mennesker (det gir dem en opprørt mage), så gjør noen hjemme. Prøv disse super-enkle å lage frosne yoghurthunder. Vi må innrømme at vi har smakt dem, og de er ganske gode - dele en pupsicle med din valp!
  6. Gå ut til en hundevennlig kafé eller restaurant patio. Hvilken bedre måte å slappe av på en sommer ettermiddag enn folk som ser på en uteplass med hunden din? Finn en skyggefull uteplass som tillater hunder, bestille en stor kaffe og en stor bolle med kaldt vann, og sett deg tilbake for å se folk for en lat stund eller to.
  7. Ta en klasse med hunden din. Dette kan være en treningsklasse, en sosialiseringsklasse eller til og med en yogaklasse (antar den nedadrettede hundestilling!). Enhver form for klasse hvor du kan binde med hunden din er en fantastisk idé. Sjekk dine lokale hundevirksomheter eller parker for flygeblad eller detaljer om kule klasser i ditt område.

Når du deltar i noe med hunden din i varmen, unngå de varmeste tider på dagen, ta med mye vann (og en bærbar bolle) og ikke overdrive den. Se på hunden din for tegn på overbelastning eller varmeslag og sørg for å ta regelmessig nyanse og vannbrudd.

Har du noen tips du vil legge til i våre morsomme ting å gjøre med hunden din i sommer? Vi vil gjerne høre dem! Vennligst legg dem i kommentarseksjonen nedenfor.

Anbefalt: