Logo no.sciencebiweekly.com

Spør de hårete hundene: Hvorfor handlet hun, i stedet for å vedta?

Innholdsfortegnelse:

Spør de hårete hundene: Hvorfor handlet hun, i stedet for å vedta?
Spør de hårete hundene: Hvorfor handlet hun, i stedet for å vedta?

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Spør de hårete hundene: Hvorfor handlet hun, i stedet for å vedta?

Video: Spør de hårete hundene: Hvorfor handlet hun, i stedet for å vedta?
Video: CAMPING in RAIN - Mountain - Roof Tent - Dog 2024, April
Anonim

Bilder av: Bastiaan Schuit / Bigstock

En ly hundenfortaler er oppe når et familiemedlem "redder" en hund fra en oppdretter. The Hairy Dogfathers har noen ideer om å holde freden.

Kjære Hårete Dogfathers,

Min svigerinne "reddet" en hund fra en oppdretter. Jeg har tilbakekalt begge hundene mine fra husly. Uten meg ville de være døde.

Jeg prøvde å forklare henne at hun har gjort et dårlig valg; Mens hun "redder" denne valpen, har hun egentlig bare fordømt moren til mange års lidelse. Syklusen vil fortsette da moren må rase for å produsere flere valper, og til slutt mer profitt. Jeg støtter min redning; hun ser mine innlegg på sosiale medier og anbringer for hjelp. Jeg er så sint at hun ignorerte disse og gikk til en oppdretter for en valp. Hvordan forstår jeg at hun er en del av problemet?

Relatert: Doggy Chaperon Woes

André sier:

Det er for ille å høre at svigersønnen din ikke får det. Alle hundene mine ble vedtatt fra lokale redningsorganisasjoner, og jeg elsker dem i stykker. Når det er sagt, har jeg mange venner som valgte å få hunder fra oppdrettere av egne grunner.

Jeg er enig med deg i at det ikke er riktig hvis folk hevder at de reddet en hund når de bare kjøpte den fra en oppdretter eller dyrebutikk, men til slutt har alle rett til å gjøre sine egne valg. Jeg ser at du støtter din redning, og det er kjempebra. Jeg vil anbefale at du fokuserer på energi på nåbare mennesker, og ikke kaste bort et øyeblikk på folk som ikke får det, og sannsynligvis vil aldri få det.

Relatert: Poetic Poop

Kevin sier:

Jeg forstår. Hun fikk en hund fra en oppdretter, og du tar det som en personlig fornærmelse. Men kanskje det kjære forholdet og båndet hun utvikler med denne hunden, fører henne ned den rettferdige veien for å redde! En furry varm nese og hans myke valpepoter kan åpne øynene for empati for lyse hunder.

Verden av redning trenger mindre dømmekraft, og flere hender på dekk. Telt ikke svigersønnen din ut enda! La en dør stå åpen for å bli med i innsatsen ved å være mindre preachy og ikke få henne til å føle seg støttet i et hjørne.

Har du fortsatt noen oppkvikkende rivalisering på gang? Hvorfor ikke fokusere energi på å trene hundene dine, og gjøre dem til de beste ambassadørene for redning du muligens kan!

Image
Image

Kevin Roberts og André Lavergne er de hårete dogfathers. Det hundrevne paret ligger i Winnipeg, hvor de trener, underviser og tilbyr støtte til kjæledyr foreldre. Hvis du har et presseproblem og trenger noen råd, vil Hairy Dogfathers hjelpe. Slipp dem en linje på [email protected].

Anbefalt: