Logo no.sciencebiweekly.com

Country Duo Dan + Shay Del Turforslag for å reise med kjæledyr

Innholdsfortegnelse:

Country Duo Dan + Shay Del Turforslag for å reise med kjæledyr
Country Duo Dan + Shay Del Turforslag for å reise med kjæledyr

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: Country Duo Dan + Shay Del Turforslag for å reise med kjæledyr

Video: Country Duo Dan + Shay Del Turforslag for å reise med kjæledyr
Video: Junkyard Pink Blues | The Pink Panther (1993) 2024, April
Anonim

Bilder av: Dan + Shay

Å reise med kjæledyret ditt tar litt planlegging, og land duo Dan + Shay vet noe om det. De deler noe av deres beste on-the-road med kjæledyr tips med oss som sommeren bringer på kjøretur moro!

Country music superstjerner Dan Smyers og Shay Mooney er på vei hele tiden. Som de fleste av oss, elsker de sine kjæledyr og vil ha dem med dem hvor de er. Men reiser med kjæledyr er ikke alltid lett, selv for stjerner, og paret, sammen med Petco, har delt noen tips de har perfeksjonert som de har turnert byen etter by.

Related: Ditt kjæledyrs ansikt kan være Dale Earnhardt Jr.s neste bildekal

De viktigst vil holde hundene deres Chief, Joy, Ghost og Pippa sunn og fornøyd med reisen. Reise kan gjøre selv den mest erfarne pupen engstelig, og paret sier at en liten ekstra planlegging kan hjelpe alle sammenholdene de elsker enda bedre med sine pelsfamiliemedlemmer. De vil at hundene deres liker å være på veien så mye som de gjør, og de har noen tips som de har funnet gjøre reisen enda bedre.

  • Pass på at du har alt du trenger før du reiser.Dan + Shay minner reisende om å være sikker på at de har alle essensielle som vil gjøre reiser med kjæledyret ditt en god opplevelse for både deg og dine kjæledyr. Åpenbart, ikke glem deres bånd og krager, samt mat, godbiter og flaskevann, men du kan også ta med noen ekstramateriale som får dem til å føle seg hjemme. Tenk kluter eller spray som reiser bra og ikke tar opp plass. Hvis du reiser med en katt, husk en kattesele / bånd sammen med kitty-boksen, ettersom noen steder krever bånd på katter.
  • Pass på at du har alt papirarbeidet til kjæledyret ditt med deg.Det siste du vil ha skje når du reiser er at kjæledyret ditt skal skilles fra deg. Vær sikker på at informasjonen om mikrochip er oppdatert, og at kjæledyrets ID-kode er sikkert og har relevant informasjon. Pass på at du har all informasjon om vaksinasjon som er aktuelt og papirarbeid som bekrefter det, og de foreslår at du har et nåværende bilde av kjæledyrene dine slik at du kan få et nøyaktig ord ut raskt hvis du skal skilles. De foreslår også tapende informasjon til kjæledyrets kasse når du reiser, bare i tilfelle.

Relatert: Hold deg trygg under National Pet Travel Day

  • Pass på at du spenner kjæledyr opp!Det er viktig at kjæledyr holdes i passende kasser eller buckled opp fordi ulykker kan skje hvis de forårsaker lite forstyrrelser. Dan + Shay anbefaler at kjæledyr har egne transportører som små RVs for dem.
  • Nyt reisen!Dan + Shay prøver sitt beste for å avlaste stresset for sine valper ved å stoppe hver fjerde til seks timer. På samme måte som oss, liker hun å ta baderomspauser, snack og strekke bena. For overnatting over natten anbefaler de at kjæledyret ditt har sin spesielle seng og teppe, og kanskje til og med noen naturlige beroligende kosttilskudd for å hjelpe dem ikke å være så engstelige og nyte turen!

Ta disse tipsene til hjerte og kjæledyret ditt vil ikke kunne vente på hvor sommeren (eller når som helst!) Reiser tar deg!