Logo no.sciencebiweekly.com

True-Love Tips for et Woof-tastic Dog Wedding

Innholdsfortegnelse:

True-Love Tips for et Woof-tastic Dog Wedding
True-Love Tips for et Woof-tastic Dog Wedding

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: True-Love Tips for et Woof-tastic Dog Wedding

Video: True-Love Tips for et Woof-tastic Dog Wedding
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, April
Anonim

Bilder av: Willee Cole / Bigstock

Du kan nå slikke bruden! Doggy bryllup har aldri vært varmere, og hvis du tenker på å vandre din pooch ned midtgangen, er det noen tips for å gjøre det til en spesiell dag.

Våren har spratt og med den kommer den vanlige bruken av aktivitet som sommerbrides legger slutt på de store dagene. Visste du at cascading buketter er en av de beste trender i år? Det og pastell-leppene, blomsterkronene og fargenrosen er bare noen av crazes du vil se å gå ned midtgangen.

Men ikke alle brudene plukker ut sko og solfylte bryllupsreise noen er mer interessert i hva som er på menyen for din-dyner og om blomstene er spiselige! Ja, skriv inn pooch bruden, hennes posse av hvalminnere og hva er stylin 'for pupitialene.

Relatert: 4 Lykkelige tips om hvordan å inkludere en hund i bryllupet ditt

Rett utenfor merket må jenta din gå på nettet. Ikke bare trenger hun å utvide personlige trenere for å sikre at hun har det beste tilbudet noensinne for sin spesielle dag (og har en god utgang dagen for), men hente tips om hvordan man skal snuse yappers under seremonien, fortelle andre søppelmates de er ikke invitert og til slutt bestemme den store beslutningen - buffé eller boller - når det gjelder planlegging av resepsjonen.

Som deres menneskelige kolleger, bør dine furious forlovede planlegge å sette opp sitt eget bryllupsside, komplett med gaveregistrering, og inkludere nettadressen på alle invitasjoner. Stor trend i disse dager bytter ut de vanlige tyggeleker og matchende hundeskåler for en veldedighet som vil være meningsfylt for alle gjester - tenk ASPCA eller et lokalt husly.

Nettstedet skal også gi detaljer om kleskode for den spesielle dagen. Er fire-legged gjester forventet å kle seg eller er det en krage-eneste hendelse? Spis på forhånd eller vil de bli matet i resepsjonen? Bare ta med en venn eller invitasjon?

Relatert: 6 Morsomme måter å heve penger på

La oss snakke innredning! Det må bare være spiselig. Selv den bedst oppførte gjest har vært kjent for å chow ned på blomstermotiver og rekvisitter, så hold det enkelt, hold det trygt og hold det utenfor rekkevidde der det er mulig.

Blomster populære på menneskelige bryllup, men store no-no er når hjørnetenner er til stede inkluderer: calla lilies, baby pust, amaryllis, nelliker, tusenfryd og engelsk ivy.

Pass på å beskytte dagen før selve bryllupet for å sikre at poochen din har litt forberedtid og et avslappet besøk til groomeren. Fargerike pawdicures er alle raseri og hvor morsomt ville det være hvis hun kunne invitere hele hennes entourage til å dele i denne tradisjonelle girly-time hendelsen. Selvfølgelig drømmer hver bjeffende brud om å være stjernen i sin spesielle dag, og dette inkluderer å finne den kjærlige kjole. Som en hvilken som helst brud, må jenta være skjegg i hennes bryllupsdud, og mens tulle bare skriker, "Jeg blir hitched", hold noen riperete opp av de ømme biter ved å velge en seleutgave som bare kaskader nedover ryggen mot wraps rundt hennes torso. Hun vil være mindre tilbøyelig til å tilbringe ettermiddagen, prøver å miste den voile og mer entusiastiske om å sosialisere seg med sine gjester.

Tenker bling? Man kan bare ikke gå galt med en dobbel-streng perler sikret med en rhinestone lås. Blomster og bejeweled krage legger øyeblikkelig glam og kan brukes til fremtidige galas og soirees. Hvis du velger en feathered eller falsk floraversjon, må du sørge for at den ikke forstyrrer når det er på tide å kaste seg ned eller komme i ømme øyne når løp, hopp og grovhus finner sted - og det vil!

Vær oppmerksom på at noen kjæledyrsforeldre ønsker å feire foreningen ved å bytte matchende hundekanter i forhold til den vanlige ringen, så det må treffes beslutninger før eventuelle kjøp av tilbehør og innspill fra brudgommens familie.

Så du har gjort det gjennom seremonien, og gjestene blir heklete. Det er på tide å kutte kaken - det mest etterlengtede øyeblikk på ettermiddagen (med tanke på at ingen har blitt matet før hendelsen av åpenbare grunner …). Det finnes nå en rekke bakerier som produserer hjørnetennlige kaker (tenk menneskelige ingredienser som gresskar, eple, gulrot mot sjokolade og ingen sukker eller konserveringsmidler) med over-the-top tilpassede design. Ikke i budsjettet? Du kan gå online (Pinterest har en mengde oppskrifter) og lage din egen, eller hvis ising og dekorering av en hel kake er litt skremmende, velger du individuelle puppekaker laget av sunne ingredienser og lettere (neater!) sultne gjester.

Som med ethvert bryllup, er det alt i detaljene og planlegging på forhånd er nøkkelen. Opprett et budsjett, tråkk inn invitasjonslisten, og kjør med det!

Image
Image

Mary Simpson er en forfatter og kommunikasjons profesjonell. En myk berøring for noe som helst, hun deler hennes århundre hjem med en eklektisk samling rednings som inkluderer oransje tabby Chico, smoking Simon og jet black Owen. Hun liker å løpe, politikk, utforske vinregioner, og er en ivrig tilhenger av "butikk lokalt" bevegelsen.

Anbefalt: