Logo no.sciencebiweekly.com

True Leaf Medicine å tilby CBD-baserte Dog Treats Made In British Columbia

Innholdsfortegnelse:

True Leaf Medicine å tilby CBD-baserte Dog Treats Made In British Columbia
True Leaf Medicine å tilby CBD-baserte Dog Treats Made In British Columbia

Olivia Hoover | Redaktør | E-mail

Video: True Leaf Medicine å tilby CBD-baserte Dog Treats Made In British Columbia

Video: True Leaf Medicine å tilby CBD-baserte Dog Treats Made In British Columbia
Video: Rare Body Features Only 1% of People Have 2024, April
Anonim

Bilder av: Frank11 / Shutterstock

Et kanadisk selskap planlegger å produsere og markedsføre produkter for mennesker og kjæledyr som er helt lovlige uansett hvor selskapet opererer.

True Leaf Medicine International, Ltd., er et lite kanadisk selskap som produserer hampfrøinfunderte hundprodukter. Produktene hjelper ledsmerter, betennelser og angst hos hunder, og nå planlegger True Leaf Medicine å produsere og markedsføre produkter for mennesker og kjæledyr som er helt lovlige uansett hvor virksomheten opererer.

Relatert: Canna-Pet tilbyr lindring til kjæledyr naturlig med CBD-baserte behandlinger

Anlegget, de håper, vil være en som til slutt lar True Blad ekstrakt cannabidiol å behandle medisinske problemer hos mennesker og dyr. Cannabidiol har ikke de psykoaktive egenskapene til THC, og administrerende direktør Darcy Bomford sier at folk ser etter alternative måter å behandle sine kjæledyr på når de blir eldre.

Bomford sier at mange av de farmasøytiske legemidlene som er tilgjengelige for resept, er effektive, men de har så mange sivile effekter. Pet foreldre er på utkikk etter mer naturlige rettsmidler, og True Leaf Medicine håper å fylle det søket.

True Leave lanserte sin hampbaserte produktlinje i 2015, og selger for tiden tugg og oljer i 1600 butikker i Nord-Amerika og på over 300 europeiske steder. Bomford foreslår at det globale markedet for naturlige kjæledyrtilskudd kan være så høyt som $ 1,6 milliarder kroner, og har løfter om å behandle kjæledyr med naturlige alternativer.

Relatert: Canine Cannabis: Medisinsk marijuana for hunder

True Leafs produkter inneholder hampfrø, rik på antioksidanter som er helt lovlige i alle jurisdiksjoner. De er i de tidlige stadiene av et FoU-program som vil undersøke helbredelsesegenskapene til hele cannabisanlegget, inkludert cannabidiol, men bare som en av dets komponenter.

Bomford sier at True Leaf vil fokusere på å gjøre livskvaliteten for kjæledyrene så gode som mulig, i et forsøk på å komme tilbake, selv om bare en liten bit, gir noe av kjærligheten våre kjæledyr til oss. De håper at cannabidiol, som også er kjent som CBD, vil hjelpe eldre hunders ledd og leddgikt, samt muligens lette angst og betennelse hos alle hunder som lider av disse problemene.

På et personlig notat tar min gamle gylne CBD-baserte kosttilskudd, og de har gjort livet hennes fantastisk! Så glad for å se flere alternativer for våre furrige venner!

Anbefalt: